Λεσβίες κατηγορούν ξενοδοχείο - Μας κατέστρεψαν τις διακοπές!

"Μαύρες" μέρες πέρασαν οι Tamsin Harper και Gemma Sharman, ομοφυλόφιλες που παντρεύτηκαν από λίγο καιρό, στο ταξίδι του μέλιτος που έκαναν στην Καραϊβική.
Όπως δήλωσαν οι ίδιες στην Daily Mail, το ταξίδι του μέλιτος καταστράφηκε από ομοφοβικές διακρίσεις.
Το ζευγάρι πλήρωσε αδρά για τις διακοπές τους στη Δομινικανική Δημοκρατία. Η 36χρονη Tamsin δήλωσε: "παντρευτήκαμε στο Leeds Town Hall και δώσαμε 6.000 ευρώ με την προσδοκία να περάσουμε ρομαντικές στιγμές. Ωστόσο εξελίχθηκε σε έναν καθημερινό εφιάλτη με απογοήτευση και παράπονα".
"Κάθε ζευγάρι είχε ολοκληρωμένα γεύματα υπό το φως των κεριών μαζί με κρασί. Εμείς δεν είχαμε ούτε ένα. Υποτίθεται ότι θα είχαμε στο δωμάτιο φρούτα και ρούμι  ως νιόπαντροι αλλά δεν είδαμε τίποτα", προσέθεσε.
Όταν πήγαν να παραπονεθούν το προσωπικό του ξενοδοχείου τις αγνόησε, όπως υποστήριξαν.
"Είμαι θυμωμένη. Το ταξίδι του μέλιτος καταστράφηκε. Δεν μας φέρθηκαν όπως σε κάθε άλλο ζευγάρι. Είναι γελοίο να βλέπω ανθρώπους που εργάζονται για μια εταιρία και έπρεπε να είναι φιλικοί προς τους ομοφυλόφιλους να συμπεριφέρονται με αγένεια", είπε η Gemma.
Εκπρόσωπος της άλλης πλευράς δήλωσε πως οι κυρίες αποζημιώθηκαν για την κακή εξυπηρέτηση και ότι δεν είχε καμία σχέση με τις σεξουαλικές επιλογές του ζευγαριού.
Η υπόθεση έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
◄ Free Blogger Templates by The Blog Templates | Design by Pocket