Ένα εστιατόριο με …εικονικό μενού!

Μια πρωτοποριακή και έξυπνη ιδέα «γεννήθηκε» από το μυαλό δύο νέων του Noel Hunwick και του Danny Πότερ, ύστερα από την ταλαιπωρία που πέρασαν σε ένα εστιατόριο περιμένοντας αρκετή ώρα το σερβιτόρο για να πληρώσουν.
Έτσι λοιπόν ο 29χρονος Noelκαι ο 30χρονος Danny, συναντήθηκαν με φοιτητές του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης και αποφάσισαν να συνδυάσουν την αγάπη τους για την τεχνολογία και τα τρόφιμα.
Δημιούργησαν ένα σύστημα, το οποίο επιτρέπει στους πελάτες να παραγγείλουν φαγητό και ποτά από ένα εικονικό μενού, χωρίς ταλαιπωρία και καθυστερήσεις!
Οι πελάτες μπορούν επίσης να αλλάξουν τις εικόνες που υπάρχουν στο τραπέζι, να παίξουν παιχνίδια όπως τα «πολεμικά πλοία», να συναρμολογήσουν παζλ και να πάρουν πληροφορίες σχετικά με την περιοχή.
Το πρώτο εστιατόριο άνοιξε το 2008, στο Σόχο, στο κεντρικό Λονδίνο, ενώ τον περασμένο Δεκέμβριο εγκαινιάστηκε ένα ακόμη.
Οι επιχειρήσεις έχουν μεγάλη απήχηση στον κόσμο, καθώς κατά μέσω όρο ξεπερνούν τις 1500 επισκέψεις την εβδομάδα, ενώ απασχολούνται περίπου 150 υπάλληλοι.
 
◄ Free Blogger Templates by The Blog Templates | Design by Pocket