David Petrovic-Luka Lukic: Tα ξαδέρφια μαγνήτες!

Aς γνωρίσουμε τα ξαδέρφια από τη Σερβία, που μπορούν και ''τραβούν'' σαν μαγνήτες, όλα τα μεταλλικά αντικείμενα -πιρούνια, κουτάλια, μπολάκια!
Οι οικογένειες του 4χρονου David Petrovic και του 6χρονου Luka Lukic, έμειναν έκπληκτες όταν ανακάλυψαν πως, τα παιδιά αυτά έχουν σώματα, αληθινούς μαγνήτες! Φυσικά δεν ήταν λίγοι εκείνοι, που βλέποντας κάποιες φωτογραφίες το αμφισβήτησαν.
Τα δύο αγόρια όμως, βιντεοσκοπήθηκαν, καθώς συγγενείς τους, τους τοποθετούσαν διάφορα αντικείμενα στο σώμα κι εκείνα φυσικά... δεν έπεφταν!
Η μητέρα του David, Sanja, μίλησε για πρώτη φορά δημοσίως σχετικά με τις ικανότητες του γιου της πριν από έναν μήνα και όπως διαβάσαμε στην Daily Mail είπε: ''Του ζήτησα μία φορά να μου φλερει ένα κουτάλι για να ταΐσω τον μικρό του αδερφό κι εκείνος άρχισε να φωνάζει ''μαμά, έχει κολλήσει πάνω μου''. Πήγα μέσα και είδα όλα τα κουτάλια και τα πιρούνια να είναι κρεμασμένα στο σώμα του!''
Η 26χρονη μητέρα, κατατρομαγμένη τηλεφώνησε στην αδερφή της και μητέρα του Luka, και τότε εκείνη της είπε πως αντιμετωπίζει το ίδιο -μαγνητικό- πρόβλημα με τον David και ο δικός της γιος!


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
◄ Free Blogger Templates by The Blog Templates | Design by Pocket