Τουρίστας βίασε ανήλικη Σουηδέζα στη Ρόδο!

Ένα ακόμα περιστατικό βιασμού σε ελληνικό νησί αναστατώνει διωκτικές αρχές, τουρίστες και ντόπιους επιβεβαιώνοντας το γεγονός ότι τους καλοκαιρινούς μήνες τα ήθη χαλαρώνουν και η εγκληματικότητα καλπάζει.
Θύμα, έτσι όπως κατήγγειλε στις αρχές, έπεσε μια ανήλικη κοπέλα η οποία κατέφτασε στο νησί της Ρόδου με τους γονείς της προκειμένου να περάσουν λίγες ξέγνοιαστες ημέρες διακοπών.
Το αρρωστημένο μυαλό ωστόσο ενός 25χρονου αλλοδαπού έμελλε να μετατρέψει σε εφιάλτη τις στιγμές χαλάρωσης της ανήλικης.
Η πρώτη πράξη του δράματος, σύμφωνα και με την Αστυνομική Διεύθυνση Δωδεκανήσου με την οποία επικοινώνησε το Newsbomb.gr, παίχτηκε σε νυχτερινό μαγαζί στο κέντρο της πόλης του νησιού.
Εκεί όπου διασκέδαζε μια 16χρονη Σουηδέζα στη παρέα της οποία προστέθηκε και ένας 25χρονος, επίσης υπήκοος από τη Σουηδία, η σχέση του οποίου με το θύμα ερευνάται από την αστυνομία. Εξετάζεται δηλαδή αν η ανήλικη γνώριζε ήδη τον 25χρονο ή η γνωριμία τους έγινε εκείνη τη μοιραία βραδιά.
Οι δυο νέοι έπιναν και διασκέδαζαν όταν ο νεαρός πρότεινε στην 16χρονη να συνεχίσουν τη βραδιά τους στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου διέμενε όπως και έγινε. Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε ώρες αργότερα η κοπέλα, ο αλλοδαπός της επιτέθηκε και τη βίασε.
Η νεαρή Σουηδέζα κατήγγειλε το περιστατικό στις αστυνομικές αρχές και ύστερα από αναζητήσεις που έγιναν τελικά εντοπίστηκε και συνελήφθη. Το θύμα αναγνώρισε στο πρόσωπο του 25χρονου τον άντρα που την κακοποίησε σεξουαλικά ενώ ήδη η υπόθεση έχει πάρει τη δικαστική οδό.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
◄ Free Blogger Templates by The Blog Templates | Design by Pocket