Οι Ιταλοί μπλέκουν ΠΑΟ και Πανιώνιο σε ύποπτα ματς!

Δύο αγώνες ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη συμπεριλαμβάνονται, σύμφωνα με ιταλικά δημοσιέυματα στα ύποπτα παιχνίδια, που ερευνώνται από τις ιταλικές αρχές.
Πιο συγκεκριμένα στο μικροσκόπιο της Εισαγγελίας της Νάπολης βρίσκονται 150 ματς, που αφορούν το ιταλικό πρωτάθλημα και όχι μόνο και είναι ύποπτα για στημένα.
Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «larepubblica.it», μεταξύ αυτών των παιχνιδιών φέρεται να είναι το παιχνίδι του Πανιώνιου με τη Νάπολι, που διεξήχθη στις 27 Ιουλίου του 2008 για το Ιντερτότο (έληξε με νίκη των Ιταλών με 1-0) και αυτό του Παναθηναϊκού με την την Ντιναμό Τιφλίδας στις 30 Ιουλίου 2008 για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.
Μάλιστα στα τοπικά Μέσα της Νάπολης, υπάρχουν και συνομιλίες του Μαουρίτσιο Λόπεζ ο οποίος συνέληφθη από τις ιταλικές αρχές. «Σήμερα υπάρχουν κάποιες αναμετρήσεις που πρέπει να… φορτωθούν. Είναι αυτή της Νάπολι και της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια. Δεν πρέπει να χαθεί αυτή η ευκαιρία», ήταν τα λόγια του για την αναμέτρηση της Νάπολι με τον Πανιώνιο όπου οι «παρτενοπέι» επικράτησαν με 1-0.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
◄ Free Blogger Templates by The Blog Templates | Design by Pocket