Κάλυψε το 85% του σώματός της με τατουάζ ως "δώρο" για το διαζύγιό της! (pics)

Το 85% της συνολικής επιφάνειας του σώματός της κάλυψε με τατουάζ η 41χρονη Τζάκι Μούρ από την Βρετανία προκειμένου να γιορτάσει το χαρτί του διαζυγίου της! Τα τατουάζ μάλιστα σχεδίασε ο νέος αγαπημένος της...
Όταν η Τζάκι, που διαμένει στην Οξφόρδη με τα δύο παιδιά της, πήρε τη μεγάλη απόφαση να χωρίσει το σύζυγό της το 2003, σκέφτηκε πώς έπρεπε να κάνει ένα δώρο στον εαυτό της, το οποίο θα "έγραφε" ένα νέο κεφαλαίο σε όσα είχε ζήσει ως τώρα. Πράγματι, η ζωή της άλλαξε και πάλι.
Το δώρο "στον εαυτό της" ήταν μερικά τατουάζ που θα διακοσμούσαν το σώμα της. Όταν όμως μπήκε στο κατάστημα που θα έφτιαχνε το πρώτο της τατουάζ, η ζωή της άλλαξε και πάλι όταν είδε τον ιδιοκτήτη και σχεδιαστή ταττού, Ανδρεα Μούρ. Οι δύο τους ερωτεύτηκαν με την πρώτη ματιά, ενώ το πρώτο τατουάζ που της σχεδίασε σηματοδοτούσε όχι μόνο την αρχή της σχέσης τους, αλλά και την αρχή των... τατουάζ πάνω στο σώμα της!
Ο Μουρ, που έχει καλύψει και αυτός μια εντυπωσιακά μεγάλη επιφάνεια του σώματος του με τατουάζ, είναι ο "υπεύθυνος" για καθένα από τα σχέδια στο σώμα της Τζάκι.
Η πλάτη της 41χρονης έχει καλυφθεί με ένα σμήνος από λιβελούλες αλλά και έναν ιστό από ταραντούλες, που φτάνουν μέχρι το στομάχι της. Στο δεξί της πόδι έχει επιλέξει να χαράξει σχέδια σπάνιων λουλουδιών τα οποία ανθίζουν κυρίως στο Θιβέτ και τις Ινδίες.
Εννοείται πώς για όλα αυτά τα τατουάζ τα οποία καλύπτουν το 85% του σώματος της, δεν πλήρωσε ούτε ένα δολάριο, όμως το κόστος τους- σε περίπτωση που είχε επισκεπτεί κάποιο άλλο τατουατζίδικο, υπολογίζεται στα 22.000 δολάρια...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
◄ Free Blogger Templates by The Blog Templates | Design by Pocket