Mara Carfagna: Το μοντέλο που έγινε παρουσιάστρια και μετά υπουργός! (pics)

Αφού την ανακάλυψε μέσα από τον χώρο του μόντελινγκ, την έκανε παρουσιάστρια στα κανάλια του Ομίλου του, της έδωσε υπουργείο και μερικά χρόνια μετά, την πάντρεψε!
Μόνον ένας καβαλιέρε βέβαια θα μπορούσε να τα κάνει όλα αυτά. Ο λόγος για τον ένα και μοναδικό Silvio Berlusconi, ο οποίος ήταν κουμπάρος στον γάμο της Mara Carfagna. Για την σχέση τους έχουν ακουστεί τα χίλια μύρια, αλλά τίποτα πονηρό και ύποπτο δεν έχει αποδειχθεί.
Η Carfagna, που ξεκίνησε ως μοντέλο, μετά παρουσίασε δελτία και εκπομπές και μετά έγινε υπουργός ίσων ευκαιριών στην Ιταλία, παντρεύτηκε σε ένα κάστρο κοντά στην Ρώμη τον εκλεκτό της καρδιάς της Marco Mezzaroma, γόνο γνωστής επιχειρηματικής οικογένειας της γειτονικής χώρας.
Οι κουμπάροι ήταν τέσσερις, ανάμεσά τους και ο Silvio Berlusconi. Στην δεξίωση που ακολούθησε, παρόντες ήταν 250 καλεσμένοι. Ο Ιταλός πρωθυπουργός, σαν από θαύμα, εμφανίστηκε χωρίς συνοδό, ενώ από το τραπέζι όπου έβγαλε και λόγο, μίλησε για τις (!!!) υποχρεώσεις που έχει ένας γάμος, αλλά και τις ισορροπίες που πρέπει να κρατά ένα ζευγάρι ανάμεσα στην δουλειά και την προσωπική του ζωή. Ξέρει, ο καβαλιέρε από αυτά… μην κοιτάτε που είναι επιρρεπής σε άλλα πράγματα...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
◄ Free Blogger Templates by The Blog Templates | Design by Pocket