Angela Simmons: Σκέτη αμαρτία η γυμνή φωτογράφηση για την PETA! (pics+vid)

Η κατανάλωση κρέατος είναι αμαρτία, υποστηρίζει η φιλοζωική οργάνωση PETA στη νέα της διαφημιστική καμπάνια που προτρέπει τον κόσμο να γίνουν χορτοφάγοι.
Η φωτογράφηση είναι εμπνευσμένη από το προπατορικό αμάρτημα, ενώ στο ρόλο της Εύας, μοιάζει ιδανική η μικρή Angela Simmons – εξάλλου είναι και κόρη ιερέα... Έχει γίνει διάσημη στην άλλη άκρη του Ατλαντικού λόγω του ριάλιτι του MTV, «Run's House», όπου πρωταγωνιστεί μαζί με την οικογένειά της.
Η 24χρονη είναι κόρη του Joseph Simmons, τραγουδιστή της hip-hop και ιδρυτή της διάσημης Def Jam Records (γνωστός ως Rev. Run ή αλλιώς DJ Run από το συγκρότημα Run DMC...), ο οποίος κάνει και λειτουργίες ως ιερέας. Επίσης είναι ανιψιά της Kimora Lee Simmons, της ιδρύτριας της μοδάτης εταιρίας ρούχων ‘Baby Phat’. Στην φωτογράφηση ποζάρει ως άλλη Εύα στο φακό της Sarah McColgan, κρατώντας προκλητικά το μήλο που την έδιωξε από τον παράδεισο... «Όταν μου έκαναν την πρόταση δεν ήμουν ακόμη χορτοφάγος. Όμως είμαι χαρούμενη με αυτό. Νιώθω πιο ελαφριά – είναι ωραίο συναίσθημα» εξομολογείται για την αλλαγή στις διατροφικές της συνήθειες. 


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
◄ Free Blogger Templates by The Blog Templates | Design by Pocket