John Panek: Τολμηρός σκηνοθέτης του έρωτα με iPhone!

O  John Panek είχε ένα πάθος. Να βιντεοσκοπεί τις κοπέλες του με το κινητό του τηλέφωνο την ώρα που έκανε σεξ μαζί τους.
Ο 26χρονος, κάτοικος του  Wilton είχε "καλλιτεχνική φλέβα" καθώς ήταν διευθυντής σε μια εταιρία μάρκετινγκ στην πόλη ενώ η φίλη του με την οποία σκηνοθετούσαν τις προσωπικές τους στιγμές με το iphone του εργαζόταν και αυτή στην ίδια εταιρία.
Κάποια στιγμή ο νεαρός ήθελε να διευρύνει την ερωτική του γκάμα και γύρισε ερωτικές ταινίες και με άλλες δυο γυναίκες οι οποίες όμως δεν είχαν δώσει την συγκατάθεσή τους.
Ο "σκηνοθέτης" συνελήφθη τον περασμένο Αύγουστο από την αστυνομία όταν μια από τις κοπέλες τον κατήγγειλε ότι είχε γυρίσει την ερωτική τους στιγμή εν αγνεία της. Ισχυρίστηκε μάλιστα ότι ο πρώην φίλος της έδειχνε τα επιτεύγματα του σε γνωστούς του.
Μετά από έρευνα στο σπίτι του στις 4 του περασμένου Αυγούστου η αστυνομία κατάσχεσε 14 σκληρούς δίσκους που είχε αποθηκεύσει βίντεο και φωτογραφίες από τις ερωτικές του συντρόφους.
Στην ένορκη κατάθεση του ανέφερε ότι το υλικό το είχε καθαρά για προσωπική του χρήση και δεν προτίθετο να το διαρρεύσει στο διαδίκτυο.
Ο 26χρονός που είχε σπουδάσει στις  Πανεπιστήμιο των Συρακουσών αφέθηκε τελικά ελεύθερος καταβάλλοντας χρηματική εγγύηση 25 χιλιάδων δολαρίων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
◄ Free Blogger Templates by The Blog Templates | Design by Pocket