Διαρρήκτης εγκαταστάθηκε στο σπίτι που άνοιξε για περίπου δύο μήνες!

Απίστευτο θράσος είχε ο διαρρήκτης που χτύπησε εξοχικό σπίτι στην Βαθύ Αυλίδας, στην Εύβοια. Ο ποντικός αφού τρύπωσε στο σπίτι, στην συνέχεια αποφάσισε να εγκατασταθεί σαν κύριος, φέρνοντας μαζί του και την λεία από τις κλοπές που είχε κάνει μέχρι σήμερα. Δεν μιλάμε για απλή διανυκτέρευση, αλλά για παραμονή δύο μηνών στο εξοχικό.
Σοκ έπαθε ο 41χρονος ιδιοκτήτης, όταν μετά από καιρό πήγε στο σπίτι και αντιλήφθηκε ότι είχε απρόσκλητο «μουσαφίρη». Αμέσως κάλεσε την αστυνομία και άνδρες της ασφάλειας Χαλκίδας συνέλαβαν τον 33χρονο βούλγαρο διαρρήκτη.
Η πρώτη εντύπωση που είχαν τόσο ο ιδιοκτήτης όσο και οι αστυνομικοί, ήταν ότι ο κακοποιός είχε μόλις μπει στο εξοχικό για να κλέψει. Όμως όταν ανακάλυψαν τα πάρα πολλά σε αριθμό κλοπιμαία (τα περισσότερα ηλεκτρικές συσκευές), διαπίστωσαν ότι επρόκειτο για διάρρηξη, με κανονική μετακόμιση και εγκατάσταση.
Από την προανάκριση προέκυψε ότι κάποιες από τις ηλεκτρικές συσκευές τις είχε αρπάξει από άλλο σπίτι στο Βαθύ, οι οποίες επέστρεψαν στα χέρια του ιδιοκτήτη τους. Τώρα αναζητούνται και οι κάτοχοι των υπόλοιπων κλοπιμαίων. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
◄ Free Blogger Templates by The Blog Templates | Design by Pocket