Δένει τα χέρια του παιδιού της και κυκλοφορεί στη Λαμία!

Φρίκη αλλά και στεναχώρια προκαλεί η εικόνα ενός παιδιού που κυκλοφορεί στους δρόμους της Λαμίας με τη μητέρα του, έχοντας τα χέρια του δεμένα. Το γεγονός ότι το θέαμα αυτό είναι καθημερινό, αλλά η αδιαφορία του Κράτους Πρόνοιας δίνουν ένα δυνατό χαστούκι στους "λίγους" που ενδιαφέρονται.
Μια πολίτης της Λαμίας εντόπισε στους δρόμους της πόλης μια κυρία με το παιδί της, το οποίο είχε δεμένο πίσω τα χέρια του και προχωρούσε με το κεφάλι σκυφτό. Η ίδια αποφάσισε να δώσει στη δημοσιότητα μερικές φωτογραφίες που προκαλούν σοκ και απογοήτευση.
Το παρακάτω mail με τις φωτογραφίες στο κέντρο της Λαμίας, έστειλε στο LamiaReport αναγνώστρια της σελίδας.
"Πόσο περήφανοι μπορεί να είμαστε που ζούμε σε αυτή την πόλη; Αυτό το σοκαριστικό θέαμα στους δρόμους της πόλης, μας κάνει συνενόχους.
Άλλες δυο φορές παλιότερα, είχα δει το παιδί αυτό, και μάλιστα την μια να κακοποιείται στην Πλ. Ελευθερίας από την "μητέρα" του, επειδή τόλμησε να φωνάξει, που ήθελε να ξύσει το πρόσωπό του.
Σήμερα, που έμεινα επίτηδες στο σημείο που τους βρήκα, για να δω από κοντά τι συμβαίνει, είδα το παιδί, χλωμό, με λευκοπλάστ ή γάζα τυλιγμένη την γλώσσα να προεξέχει από το στόμα.
Όταν την ρώτησα γιατί είναι το παιδί δεμένο, πίσω από την πλάτη, η δικαιολογία ήταν ότι αυτοτραυματίζεται και ότι το κάνει για καλό του και ότι όπου κι αν πάω, είναι ενήμεροι όλοι, και οι αξιωματικοί και οι γιατροί.
Δηλαδή το μόνο που μπορούμε να κάνουμε, είναι να είμαστε "ενήμεροι", να κλείνουμε τα μάτια και τα αυτιά και να αφήνουμε αυτή την ψυχή να περιφέρεται στους δρόμους της πόλης αιχμάλωτη; "

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
◄ Free Blogger Templates by The Blog Templates | Design by Pocket