Έκανε τέσσερις διαρρήξεις την ημέρα!

Πραγματικός εφιάλτης είχε γίνει για τους ιδιοκτήτες μικρών καταστημάτων στην ευρύτερη περιοχή της Καρδίτσας ένας νεαρός διαρρήκτης που έκανε… υπερωρίες, χτυπώντας κάθε βράδυ ως και τέσσερα μαγαζιά! Τις τελευταίες τρεις εβδομάδες που ξεκίνησε την δράση του, είχε διαρρήξει συνολικά 13!    
Ο 22χρονος δράστης εντόπιζε μικρά παντοπωλεία, καφενεία, συνεργεία, ψιλικατζίδικα, ζαχαροπλαστεία και εστιατόρια, έσπαζε με ένα μεταλλικό αντικείμενο τα τζάμια των εισόδων και άρπαζε από μέσα χρήματα και άλλα αντικείμενα. Συνολικά, ως την σύλληψή του είχε διαρρήξει καταστήματα στις περιοχές Σοφάδων, Καλλιφωνίου, Ζαϊμίου, Καλλιθήρου και την πόλη της Καρδίτσας, ενώ «χτύπησε» και την εκκλησία του Αγίου Μηνά στην περιοχή Παλιάλωνα από την οποία άρπαξε την μικροφωνική εγκατάσταση αξίας 2.000 ευρώ και… 20 ευρώ από το παγκάρι!    
Από τις 13 διαρρήξεις, ο νεαρός κακοποιός αποκόμισε συνολικά 2.350 ευρώ, δύο κούτες τσιγάρα, ένα μαχαίρι, αλλά και δύο… κατσικάκια μαζί με δέκα φιάλες κρασιού για να γλεντήσει την… επιτυχία του! Οι αστυνομικοί σχημάτισαν σε βάρος του δικογραφία για διάπραξη διακεκριμένων κλοπών και θα τον οδηγήσουν στον  εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
◄ Free Blogger Templates by The Blog Templates | Design by Pocket