Οι topless ακτιβίστριες ξαναχτυπούν!

Οι νεαρές γυναίκες είναι μέλη της οργάνωσης Femen, που συχνά οργανώνει γυμνόστηθες διαμαρτυρίες για να προβάλουν τα αιτήματά της.
Αιφνιδίασαν δε τους δεκάδες αστυνομικούς οι οποίοι είχαν το νου τους στη διαδήλωση που είχαν οργανώσει υποστηρικτές της Τιμοσένκο.
Οι δυο γυναίκες σκαρφάλωσαν στην οροφή μιας αστυνομικής κλούβας, παρκαρισμένης κοντά στα δικαστήρια, στο κέντρο του Κιέβου, έβγαλαν τις μπλούζες τους και άρχισαν να χλευάζουν τους αστυνομικούς και τους πολιτικούς η θέση των οποίων, όπως είπαν, είναι μέσα στην κλούβα.
"Το όχημα αυτό είναι ρεζερβέ για τους ληστές", φώναζαν χαρακτηριστικά οι ακτιβίστριες μέχρι που αστυνομικοί κατάφεραν να ανέβουν στο όχημα και να τις συλλάβουν.
Να υπενθυμιστεί πως η Γιούλια Τιμοσένκο κατηγορείται για κατάχρηση εξουσίας με αφορμή μια συμφωνία που υπέγραψε με τη Ρωσία το 2009, όταν ήταν πρωθυπουργός, για την αγορά φυσικού αερίου.
Η κυβέρνηση του προέδρου Βίκτορ Γιανούκοβιτς υποστηρίζει ότι η συμφωνία επιβάρυνε την Ουκρανία με υπερβολικά υψηλές τιμές για τις εισαγωγές φυσικού αερίου.
Η Femen οργανώνει συχνά διαμαρτυρίες για τα δικαιώματα των γυναικών και έχει κάνει εκστρατείες κατά του "σεξοτουρισμού" στην Ουκρανία αλλά και για την κακομεταχείριση των γυναικών σε ορισμένες περιοχές της Μέσης Ανατολής.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
◄ Free Blogger Templates by The Blog Templates | Design by Pocket