Ο ρόλος της φωνής στο sex!

Η χροιά της φωνής ενός ατόμου παίζει σημαντικό ρόλο τόσο στην εξωτερική του εμφάνιση, όσο και στις επιδόσεις του στο sex. H φωνή είναι τόσο χαρακτηριστική όσο και η μυρωδιά που έχουν τα δύο φύλα και φυσικά, είναι δύο στοιχεία που συνδέονται άμεσα με τη σεξουαλικότητα και την ερωτική διέγερση.
Η πιο βραχνή φωνή για παράδειγμα, θεωρείται και σέξι και σύμφωνα με σχετική έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην Αγγλία, οι ωραίοι άντρες έχουν όντως μια πιο βραχνή, μπάσα χροιά στη φωνή τους. Η έρευνα έδειξε ότι οι γυναίκες προτιμούν τους άντρες με μια τέτοια φωνή, την οποία συνδυάζουν με την εξωτερική τους εμφάνιση, δηλαδή μπορούν από τη φωνή ενός άνδρα να καταλάβουν αν είναι όμορφος. Η ελκυστική φωνή ταυτίζεται με την ελκυστική εμφάνιση, τόσο στους άνδρες όσο και τις γυναίκες.
Τέλος, η φωνή αποτελεί και μια ένδειξη για το πόσο καλός είναι άντρας ή μια γυναίκα αντίστοιχα στο κρεβάτι. Στους άντρες η φωνή σχετίζεται με τις διαστάσεις στους ώμους και στη πλάτη του και στις γυναίκες με τη διάσταση της μέσης τους σε σχέση με τους γοφού τους.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
◄ Free Blogger Templates by The Blog Templates | Design by Pocket