Salma Hayek: Φωτογράφηση στο Allure!

Φωτογραφημένη από τον διάσημο Μάριο Τεστίνο για το εξώφυλλο του περιοδικού «Allure», η Σάλμα Χάγιεκ καταφέρνει να γοητεύει με την εμφάνισή της στα 44 της χρόνια. Στη συνέντευξή της στο περιοδικό, η Μεξικανή ηθοποιός μίλησε για την απέχθειά της στις πλαστικές επεμβάσεις, τα κακεντρεχή σχόλια που είχε δεχθεί μικρή για την εξωτερική της εμφάνιση, αλλά και για τη δική της σειρά προϊόντων ομορφιάς που λάνσαρε αυτό το καλοκαίρι και την αφιέρωσε στην αισθητικό γιαγιά της.
«Πιστεύω ότι η κάθε γυναίκα έχει το δικαίωμα να παλέψει για τη διατήρηση της νεότητάς της, αλλά όχι υποβαλλόμενη σε αμέτρητες πλαστικές επεμβάσεις από διάσημους γιατρούς. (Οι πλαστικές επεμβάσεις) είναι σαν τη "στολή" μιας γενιάς. Και δεν είναι και απαραίτητα ωραίο (το αποτέλεσμά τους). Μπορεί να μην δείχνει ρυτιδιασμένο, αλλά δεν είναι ωραίο».
Παρόλα αυτά, η 44χρονη ηθοποιός παραδέχθηκε πως η εμφανίσή της ήταν εντυπωσιακότερη 10 χρόνια νωρίτερα, ενώ όταν ρωτήθηκε ποιο σημείο του κορμιού της έδειχνε καλύτερο 10 χρόνια νωρίτερα, απάντησε γελώντας: «Το στήθος μου! Όχι ότι τώρα είναι άσχημο. Δεν παραπονιέμαι».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
◄ Free Blogger Templates by The Blog Templates | Design by Pocket