Lady Gaga: Γδύνεται οn camera για τις ανάγκες τρέιλερ! (vid)

Γνωστή για τις exreme ενδυματολογικές της επιλογές, τα πρωτότυπα videoclip και τις πρςτοποριακές της ιδέες, η Lady Gaga γύρισε ένα πραγματικά ξεχωριστό τρέιλερ για να προαναγγείλει την εμφάνισή της στα MTV Video Music Awards.
Εμφανίζεται να τραγουδά με μία τζαζ μπάντα, μία διασκευή του νέου της σινγκλ "You & I". Τραγουδώντας αποφασίζει ότι - μάλλον - την ενοχλούν τα ρούχα της και αποφασίζει πολύ απλά να τα βγάλει, μένοντας τελικά topless.
Το βίντεο τελειώνει με τη γυμνόστηθη Lady Gaga να κοιτάζρι την κάμερ, καλύπτοντας το στήθος της με τις παρτιτούρες της.


Η απονομή των βραβείων θα γίνει στις 28 Αυγούστου στο Λος Άντζελες και την τελετή θα ανοίξει η ποπστάρ με μία πάλι εκκεντρική - όπως αναμένεται - εμφάνισή της.
Είναι υποψήφια για τέσσερα βραβεία, αυτά των Καλύτερο Γυναικείο Βίντεο, Καλύτερο Βίντεο με Μήνυμα για το Born This Way, Καλύτερη Καλλιτεχνική Διεύθυνση και Καλύτερη Χορογραφία για το Judas.


Ερωτώμενη για την πρόταση να ανοίξει την τελετή, ανέφερε ότι "είναι το παν για εμένα. Αισθάνομαι ευλογημένη κάθε μέρα. Έχω τους πιο καταπληκτικούς fans".
Η σταρ συμμετείχε σε τέσσερα τρέιλερ για την προώθηση της βραδιάς απονομής των βραβείων. Εκτός από το... topless κλιπ, σε άλλο τη βλέπουμε να συζητά  για τις εμπνεύσεις της να γράφει μουσική, ενώ σε ένα άλλο λέει: "Μερικές φορές είμαι πραγματικά ευτυχισμένη όταν γράφω μουσική και άλλες φορές είμαι πραγματικά θυμωμένη. Μερικές φορές είμαι λιώμα στο ποτό κι άλλες εντελώς καθαρή. Ποτέ δεν ξέρεις γιατί και αν γράφεις μουσική".


Get More: 2011 VMA, Music

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
◄ Free Blogger Templates by The Blog Templates | Design by Pocket