Η πόρνη δεν ήθελε εκπτώσεις και δεν καταλάβαινε από δικαιολογίες!

Πήγε στο Σαντάνσκι, για να περάσει μερικές στιγμές χαλάρωσης και ηδονής, παρέα με νεαρή λυγερόκορμη Βουλγάρα, που όπως τελικά αποδείχτηκε ήταν εξυπνότερη από τον ίδιο...
Ο λόγος για 55χρονο Σερραίο κτηνοτρόφο, ο οποίος αρχικά αν και είχε συμφωνήσει με τη νεαρή κοπέλα να της δώσει ως … αντίτιμο για τις «υπηρεσίες» της 50 ευρώ, μετά το τέλος της ερωτικής  συνεύρεσης, της άφησε στο κομοδίνο μόλις 20, επικαλούμενος την … οικονομική κρίση στην Ελλάδα και πως δεν λαμβάνει μεγάλη σύνταξη.
Η νεαρή, που σαφώς και δεν την ενδιέφερε η ελληνική κρίση, έβαλε τις φωνές, ζητώντας εξηγήσεις από τον 55χρονο και τα υπόλοιπα 30 ευρώ. Όταν είδε πως ο ζωηρός Σερραίος, δεν είχε σκοπό να την πληρώσει όλο το ποσό και ήταν έτοιμος να φύγει από το ξενοδοχείο, τηλεφώνησε από το κινητό της στον 25χρονο φίλο της, που πρόλαβε τον Σερραίο κτηνοτρόφο λίγο πριν μπει στο DATSUN του και την … κάνει για Ελλάδα.
Σύμφωνα με το infoserres.gr ο Βούλγαρος ζήτησε το λόγο από τον 55χρονο, o οποίος προκειμένου να αποφύγει τα χειρότερα και αφού είχε αλλάξει χρώμα, έβγαλε βιαστικά από τη τσέπη του 50 ευρώ, και του τα έδωσε στο χέρι, βάζοντας αμέσως μπροστά το φορτηγάκι του και αναχωρώντας από το σημείο με ταχύτητα.
Και άλλες φορές στο παρελθόν, «ζωηροί» Έλληνες, επιχείρησαν να αθετήσουν τη συμφωνία τους με τις νεαρές «ιέρειες» του έρωτα, στη γειτονική πόλη του Σαντάνσκι, με αποτέλεσμα είτε να πληρώσουν τελικά τα διπλάσια ή να γυρίσουν σπίτι τους με … μαυρισμένο μάτι.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
◄ Free Blogger Templates by The Blog Templates | Design by Pocket