Πασίγνωστα σέξι μοντέλα θύματα μαστροπών!

Δέκα πασίγνωστα μοντέλα έζησαν εφιαλτικές στιγμές τους τελευταίους τέσσερις μήνες, περνώντας το κατώφλι του τμήματος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Ο λόγος ήταν η δημοσίευση ροζ αγγελιών με τη χρήση ψεύτικων προφίλ των μοντέλων από... κύκλωμα μαστροπών.
Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, μέσα σε τέσσερις μόλις μήνες δέκα μοντέλα επισκέφθηκαν το τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος καταγγέλλοντας ότι τα τηλέφωνά τους "πήραν φωτιά" από άγνωστους που είχαν δει στο ίντερνετ τα στοιχεία τους συνοδευόμενα από καυτές φωτογραφίες και ροζ αγγελίες.
Οι αστυνομικές αρχές θεωρούν ότι πίσω από το κύκλωμα που έχει στηθεί, κρύβεται ένα αδίστακτο κύκλωμα, το οποίο εκμεταλλεύεται την αναγνωρισιμότητα των κοριτσιών με αποτέλεσμα να εξασφαλίζει σημαντικά χρηματικά ποσά κλείνοντας ερωτικά ραντεβού., σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα.
Είδαν τις φωτογραφίες τους σε... ροζ αγγελίες
Τελευταία θύματα του κυκλώματος είναι δυο πασίγνωστα μοντέλα που έχουν διακριθεί σε σημαντικούς διαγωνισμούς ομορφιάς.
Έντρομες οι δυο καλλίγραμμες και πανύψηλες κοπέλες, που για ευνόητους λόγους επιθυμούν τη διατήρηση της ανωνυμίας τους, διαπίστωσαν πως τα δεκάδες τηλεφωνήματα που δεχόταν από αγνώστους δεν ήταν καθόλου τυχαία και κυρίως δεν προερχόταν από θαυμαστές τους που βρήκαν κατά τύχη τα προσωπικά τους στοιχεία.
Όταν μάλιστα οι κοπέλες είδαν μερικές από τις αποκαλυπτικές φωτογραφίες από τις φωτογραφίσεις που είχαν κάνει για αντρικά περιοδικά σε... ιστοσελίδα με "κουνελάκια" που κλείνει διεθνή ερωτικά ραντεβού, τρομοκρατήθηκαν ακόμη περισσότερο.
"Οι κυρίες ήταν πραγματικά συγκλονισμένες και κυρίως τρομοκρατημένες από το γεγονός ότι κάποιοι κυκλοφορούσαν στο διαδίκτυο ψεύτικο προφίλ τους σε γνωστή ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά και ροζ αγγελίες σε ύποπτες ιστοσελίδες με τις φωτογραφίες και άλλα προσωπικά τους στοιχεία", λέει αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. για την περίπτωση των δυο διάσημων μοντέλων, που είναι τα τελευταία θύματα του κυκλώματος.
Μετά την καταγγελία των δύο τοπ μόντελ, οι αστυνομικοί προχώρησαν στο μπλοκάρισμα των σελίδων με τα στοιχεία των διάσημων γυναικών.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
◄ Free Blogger Templates by The Blog Templates | Design by Pocket