Πότε οι γυναίκες νιώθουν σέξι;

Δυο κόκκινα χείλη, ένα βαθύ ντεκολτέ ή μια βόλτα στα μαγαζιά εσωρούχων κάνουν μια γυναίκα να αισθάνεται πιο θελκτική. Υπάρχουν όμως και μερικά ακόμη τρικ που βγάζουν προς τα έξω τον ερωτισμό που εκπέμπει κάθε θηλυκό!


Σίγουρα,τα παρακάτω, δεν είναι όλα τα "μέσα" που θα κάνουν μια γυναίκα να νιώσει σέξι, αποτελούν όμως μια μικρή γεύση , γένους θηλυκού!
1. Μια βόλτα από το κομμωτήριο για μια νέα κουπ, μια βαφή μαλλιών σε πιο σέξι απόχρωση και οι ανταύγιες, βοηθούν πολύ τις γυναίκες να νιώσουν επιθυμητές και θελτικές.
2. Το έντονο μακιγιάζ βρίσκεται στα top 20 τρικ που κάνει μια γυναίκα για να αρέσει, τόσο στον εαυτό της όσο και στους άλλους.
3. Ένα ζεστό, αρωματικό μπάνιο, βοηθάει μια γυναίκα να χαλαρώσει, Έτσι, μπορεί να νιώσει πολύ σέξι.
4. Η ριζική αποτρίχωση τονώνει την αυτοπεποίθηση των γυναικών, ενώ ένα μεγάλο turn on είναι και η επίδειξη των ποδιών ή/ και του έντονου μπούστου.
5.Μεγάλο ποσοστό γυναικών αισθάνεται ότι εκπέμπει ερωτισμό όταν έχει μαυρίσει, είτε με ηλιοθεραπεία είτε με σολάριουμ.
6. Ο καθρέφτης βοηθά μια γυναίκα να νιώθει σέξι, ιδιαίτερα όταν δοκιμάζει τα αγαπημένα της ρούχα, εσώρουχα και καλλυντικά.
Για το τέλος, πρέπει να προστεθεί το πιο σημαντικό: Ένα κοπλιμέντο από το αγαπημένο πρόσωπο κάθε γυναίκας, εκτοξεύει την αυτοπεποίθησή της στα ύψη, κάνοντας τη να νιώθει, αλλά και να είναι ελκυστική!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
◄ Free Blogger Templates by The Blog Templates | Design by Pocket