Λήστεψαν ζευγάρι, απήγαγαν τη γυναίκα και τελικά το μετάνιωσαν!

Θρίλερ στη Λακωνία με την αρπαγή 64χρονης γυναίκας μετά από ληστεία...
Σύμφωνα με την αστυνομία η έρευνα, που διενεργείται από την Αστυνομική Διεύθυνση Λακωνίας σε συνεργασία με την Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών βρίσκεται σε εξέλιξη.
'Ολα ξεκίησαν, στις 16-08-2011, όταν τρεις άγνωστοι δράστες, φορώντας κουκούλες, μπήκαν από το παράθυρο στο σπίτι του ζευγαρίου στην περιοχή Μυστρά, όπου διαμένει το ζευγάρι (ηλικίας 66 ετών ο άντρας και 64 ετών η σύζυγός του).
Αφού απείλησαν τους ιδιοκτήτες με μαχαίρι, κατάφεραν να αρπάξουν το χρηματικό ποσό των διακοσίων ευρώ και τρία κυνηγετικά όπλα, που κατείχαν νόμιμα.
Στη συνέχεια, χρησιμοποιώντας το αυτοκίνητο του ζευγαριου, οι δύο από τους δράστες μετέφεραν τα θύματα τους, με δεμένα χέρια και καλυμμένα τα κεφάλια τους, σε υπαίθριο χώρο της Επαρχιακής Οδού Σπάρτης – Γυθείου.
Εκεί εγκατέλειψαν τον άντρα μέσα στο αυτοκίνητο και έφυγαν με άλλο όχημα παίρνοντας μαζί τους τη σύζυγό του.
Οι δράστες επικοινώνησαν τηλεφωνικά με τον 66χρονο και απαίτησαν μεγάλο χρηματικό πόσο ως λύτρα προκειμένου να αφήσουν ελεύθερη τη σύζυγό του.
Ωστόσο, σήμερα το πρωί, η 64χρονη εντοπίστηκε από ιδιώτη στην Επαρχιακή Οδό Σπάρτης – Γυθείου,  χωρίς να έχει καταβληθεί οποιοδήποτε χρηματικό ποσό στους δράστες.
Ευτυχώς η γυναίκα είναι καλά στην υγεία της ενώ ειδικοί ψυχολόγοι της Ελληνικής Αστυνομίας βρίσκονται στο πλευρό του ζευγαριού.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
◄ Free Blogger Templates by The Blog Templates | Design by Pocket