Απέβαλαν από το σχολείο 6χρονο, εξαιτίας της εμφάνισής του!

Δεν πρόλαβε να κλείσει την πρώτη εβδομάδα της νέας σχολικής χρονιάς, και τον απέβαλαν! Ο λόγος για έναν 6χρονο μαθητή, ο οποίος παραβίασε τους κανόνες του δημοτικού σχολείου στο Σαν Αντόνιο του Τέξας, αφού εμφανίστηκε με μακριά μαλλιά και σκουλαρίκι.
Σύμφωνα λοιπόν, με τους κανονισμούς του σχολείου οι μαθητές θα πρέπει να είναι καλλωπισμένοι… προδιαγραφές που δεν πληρούσε ο μικρός μαθητής.
Η μητέρα του αγοριού, Kandi Shand, μάλιστα υποστήριξε ότι αποφάσισε να μακρύνει τα μαλλιά του γιου της, προκειμένου να τα δωρίσει σε μια μη κερδοσκοπική οργάνωση, που φροντίζει άτομα που πάσχουν από καρκίνο.
Μάλιστα, ο μικρός Gareth είπε πως φορούσε το μικρό διαμαντένιο σκουλαρίκι για πέντε ολόκληρα χρόνια, στη Νότια Καρολίνα του Τέξας, απ’ όπου μετακόμισε πρόσφατα μαζί με τους γονείς του, χωρίς να αντιμετωπίζει κανενός είδους πρόβλημα.
Τέλος, ο ίδιος ανέφερε πως οι συμμαθητές του τον πείραζαν εξαιτίας του σκουλαρικιού του, αλλά εκείνος πρόσθεσε πως ότι κι αν γίνει θα εξακολουθούν να του αρέσουν τα διαμαντένια σκουλαρίκια.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
◄ Free Blogger Templates by The Blog Templates | Design by Pocket