Στα 12 διαφήμιζε εσώρουχα - Στα 15 είναι έγκυος!

Σάλο στη βρετανική κοινή γνώμη έχει προκαλέσει η ιστορία της νεαρής, Σόγια Κίβενι και της μητέρας της, ανοίγοντας παράλληλα νέο κύκλο συζητήσεων για τις παρενέργειες που δημιουργεί το σύστημα κοινωνικής πρόνοιας στη Βρετανία.
Πριν από τρία χρόνια, η 12χρονη τότε Σόγια είχε σοκάρει, καθώς φωτογραφήθηκε με προκλητικά ρούχα και μπικίνι για λογαριασμό περιοδικού. Η ανύπαντρη και άνεργη μητέρα της ανήλικης, είχε κατηγορηθεί ότι όχι μόνο την ενθάρρυνε να γίνει μοντέλο από τόσο νεαρή ηλικία, αλλά τις επέτρεπε να κάνει και εξαντλητικές δίαιτες σε συνδυασμό με γυμναστική.
Τρία χρόνια αργότερα, η 15χρονη συνήθιζε να διανυκτερεύει στο σπίτι του 17χρονου φίλου της, πάντα με τις... ευλογίες της μαμάς της. Το αποτέλεσμα ήταν η μικρή να μείνει έγκυος.
Η 48χρονη μητέρα της ανήλικης όμως αντί να προβληματιστεί, μάλλον ετοιμάζεται να απολαύσει τις παροχές του συστήματος πρόνοιας. Έτσι όπως αναφέρει η εφημερίδα "Sun", οι αρμόδιες υπηρεσίες θα πρέπει να παρέχουν μεγαλύτερο σπίτι για την ίδια, την ανήλικη έγκυο, τον φίλο της, αλλά και για το γιο της 48χρονης και τις άλλες δύο κόρες, μία από τις οποίες έχει αποκτήσει μωρό!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
◄ Free Blogger Templates by The Blog Templates | Design by Pocket