Του σκάρωσαν μια απίστευτη φάρσα!

Σε αίνιγμα για τις αστυνομικές αρχές έχει εξελιχθεί η υπόθεση με μια χαμένη τσάντα και πρωταγωνιστή έναν άνδρα, κάτοικο Γαζίου, η οποία άρχισε να ξετυλίγεται από την Κυριακή.
Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει η εφημερίδα «Πατρίς», ο εν λόγω άνδρας, την Κυριακή το πρωί, βρήκε μια τσάντα με αντικείμενα που έμοιαζαν με αρχαία και κατευθείαν τηλεφώνησε σε έναν φίλο του λιμενικό για να τον ρωτήσει τι να κάνει.
Ο φίλος του τον συμβούλεψε να τα παραδώσει στην αστυνομία, ενώ σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τις Αρχές τού έδωσαν οδηγίες για τη διαδικασία παράδοσης της τσάντας.
Ενώ βρισκόταν καθ' οδόν προς την αστυνομική διεύθυνση, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, ο άνδρας δέχθηκε απειλητικά τηλεφωνήματα που του έλεγαν να μη δώσει την τσάντα στην αστυνομία, ενώ, όπως ο ίδιος καταγγέλλει, δύο άγνωστα οχήματα τον παρακολουθούσαν, μέχρι να φτάσει στο αστυνομικό μέγαρο.
Αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. που ερευνούν την υπόθεση δεν δίνουν παραπάνω στοιχεία, ενώ δεν αποκλείεται ο άνδρας να έχει πέσει «θύμα» φάρσας φίλων του που σκηνοθέτησαν το όλο σκηνικό, για να γελάσουν με τον πανικό που του προκάλεσαν.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
◄ Free Blogger Templates by The Blog Templates | Design by Pocket