Το ακριβότερο χοτ ντογκ του κόσμου!

Με χαβιάρι και τρούφα φτιάχνεται το ακριβότερο χοτ ντογκ του κόσμου, το οποίο πωλείται στα 80€ έξω από το γήπεδο μπέιζμπολ της Μασαχουσέτης.
Τα συστατικά του είναι προτεινόμενα από σεφ της Michelin και την Κυριακή που έκανε την… πρεμιέρα του στο Μπρόξτον Ροξ Στάντιουμ, έγινε ανάρπαστο.
Αν και υπάρχουν θέσεις που κοστίζουν 15€ στο γήπεδο, το τεράστιο χοτ ντογκ θα διαταράξει τις ισορροπίες της κερκίδας και των διατροφικών συνηθειών, υποστηρίζουν οι πολέμιοί του.
Το μάρκετινγκ του συγκεκριμένου προϊόντος όμως, τα πάει πολύ καλά και ήδη πολλοί ενδιαφέρονται να τα παραγγείλουν και στο σπίτι, με αυτούς που κατέχουν αλυσίδες τροφίμων να ψάχνονται για να το εντάξουν στον κατάλογό τους. «Το συγκεκριμένο προϊόν είναι ένα σταυροδρόμι, στο οποίο συναντιούνται οι επαρχιώτες με τους πλούσιους και διάσημους», είπε ο εμπνευστής της ιδέας, Σάντερ Σκότλαντ.
Το συγκεκριμενο χοτ ντογκ αποτελείται από μισό κιλό(!) μοσχαρίσιο λουκάνικο τυλιγμένο με λάδι τρούφας, με επικάλυψη τριμμένων μανιταριών και χαβιαριού που ολοκληρώνεται με κομματάκια λευκής τρούφας. Ακόμη και το ψωμί, είναι από έναν εκ των ακριβότερων και γκουρμέ φούρνων που υπάρχουν. Και αντί για τα συνηθισμένα κέτσαπ και μουστάρδα, το χοτ ντογκ συνοδεύεται από μια φρέσκια κρέμα και σολομό αυγοτάραχο...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
◄ Free Blogger Templates by The Blog Templates | Design by Pocket