Αγγελική Ηλιάδη: "Έχω δείρει άνδρα!" !

Η Αγγελική Ηλιάδη μπορεί να δηλώνει, πως έχει ανασφάλειες, είναι όμως ταυτόχρονα και πολύ δυναμική, αφού σε συνέντευξή της σε κυπριακό περιοδικό, "ομολόγησε" πως, μεταξύ άλλων, έχει παρακολουθήσει αλλά και ... δείρει σύντροφό της.
"Έχω παρακολουθήσει άνδρα, αλλά ευτυχώς όλα πήγαν καλά. Δεν ανακάλυψα κάτι περίεργο", δήλωσε σε συνέντευξή της στο περιοδικό "ΜΑΝ" η πανέμορφη τραγουδίστρια, ενώ παραδέχθηκε πως οι σχέσεις της ήταν έντονες, με "άπειρους" καβγάδες.
"Ο καβγάς είναι μέσα στο πρόγραμμα. Έχω δείρει άνδρα", είπε χαρακτηριστικά.
Μετά την δολοφονία του συντρόφου της, Μπάμπη Λαζαρίδη, η κατάφερε να σταθεί στα πόδια της και να μεγαλώσει το παιδί τους, τον Μπαμπίνο.
"Έχει συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί. Δεν λέμε “ο μπαμπάς έχει πεθάνει” όμως το ξέρει. Ο Μπαμπίνος παρόλο που ήταν τρεισήμισι χρονών, έχει πολλές αναμνήσεις από τον πατέρα του", δηλώνει.
Πλέον, η 32χρονη τραγουδίστρια είναι ζευγάρι με τον Κώστα Μηλιωτάκη. "Είναι δύσκολο για έναν άνθρωπο να αγαπήσει ένα παιδί που δεν είναι δικό του. Οπότε όταν συμβαίνει -όπως γίνεται τώρα- παίζει σημαντικό ρόλο για μένα", συμπληρώνει.
Ακόμη, όπως παραδέχθηκε, "το σεξ παίζει τον μεγαλύτερο ρόλο σε μια σχέση... Δεν θα μπορούσα να μείνω σε μια σχέση που να είχε ατονίσει το σεξουαλικό κομμάτι", λέει χαρακτηριστικά! 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
◄ Free Blogger Templates by The Blog Templates | Design by Pocket