Lady Gaga: Εμφανίστηκε με τα στήθη έξω βραβεία “Fashion Awards” (vid+pics)

Αν νομίζατε ότι τα είχατε δει ΟΛΑ από την Lady Gaga, κάνετε μεγάλο λάθος. Η τραγουδίστρια κρατούσε έναν κρυμμένο άσο στο μανίκι της και μας τον αποκάλυψε χωρίς φόβο και με πολύ… πάθος!
ΤΙΠΟΤΑ δεν άφησε στη φαντασία η εκκεντρική καλλιτέχνης. Φορώντας μια ολόσωμη διάφανη φόρμα του σχεδιαστή Mugler, εμφανίστηκε σχεδόν τσίτσιδη, καθώς το μόνο που κάλυπτε τη γύμνια της ήταν ένα μικροσκοπικό string μέσα από τη φόρμα και δυο μικρές κουκίδες στη θέση του στήθους για να κρύβουν τα πολύ απαραίτητα!
Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες που κάνουν το γύρο του κόσμου, η Lady Gaga είχε πολλά κέφια! Όλα τα έδωσε μέσα στην αποκαλυπτική φόρμα της χορεύοντας εκστασιασμένη.
Και πώς να μην είναι άλλωστε; αφού λίγο πριν είχε κερδίσει το βραβείο του «Fashion Icon» στα βραβεία CFDA “Fashion Awards”.
Τώρα αν αναρωτιέστε πως έφτασε στα βραβεία, να σας πούμε ότι το ντύσιμο της ήταν σχεδόν πανομοιότυπο με τη διαφορά ότι το κορμάκι της συνδυαζόταν με μια μακριά ουρά. Ωστόσο κάποια στιγμή που έσκυψε κάνοντας περίεργες πόζες στους φωτογράφους, φάνηκε ΟΛΟ το στήθος της.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
◄ Free Blogger Templates by The Blog Templates | Design by Pocket