Γυναίκα "ψέκασε" αστυνομικό με γάλα από το στήθος της!

"Άτακτη" συμπεριφορά φαίνεται να είχε μια γυναίκα από το Οχάιο όταν μετά από τσακωμό που είχε με έναν αστυνομικό, ως εκδίκηση, του έριξε στο πρόσωπο... μητρικό γάλα!
Όλα ξεκίνησαν το Σάββατο (26.06) όταν η 30χρονη Στέφανι Ρομπινέτ είχε έναν έντονο καυγά με το σύζυγο της μέσα στο σπίτι τους. Ο σύζυγος αναγκάστηκε να καλέσει την αστυνομία, μιας και η γυναίκα του είχε καταναλώσει αρκετό αλκοόλ μετά από ένα γάμο στον οποίο είχε παρευρεθεί το ζευγάρι.
Η γυναίκα, κάτω από την επήρεια του ποτού, άρχισε να χτυπά τον άντρα της χωρίς λόγο, ενώ στη συνέχεια κλειδώθηκε μέσα στο αυτοκίνητο της.
Όταν -μετά την κλήση του έντρομου συζύγου- έφτασε η αστυνομία στο σπίτι του ζευγαριού, ένας σερίφης προσπάθησε να μιλήσει ήρεμα μαζί με τη Ρόμπινετ, χωρίς όμως να τα καταφέρει.
To αποτέλεσμα ήταν αναπάντεχο: Η γυναίκα εξαγριώθηκε με τον σερίφη με αποτέλεσμα να... βγάλει μέρος του στήθους της "εκτός" μπλούζας, ψεκάζοντας κυριολεκτικά τον σερίφη με μητρικό γάλα, μιας και είχε γίνει πρόσφατα μητέρα!
Το γάλα "πέτυχε" το πρόσωπο τόσο του σερίφη που της είχε μιλήσει όσο και των άλλων αστυνομικών που στέκονταν δίπλα του!
Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει η γυναίκα από το Westerville συμπεριλαμβάνουν οικογενειακή βία, άτακτη συμπεριφορά και αντίσταση κατά των αρχών.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
◄ Free Blogger Templates by The Blog Templates | Design by Pocket