Άννα Λιβαθυνού: Ελεύθερη κι ωραία!

Για την κατάσταση στο ALTER, το όνειρό της να κάνει οικογένεια, αλλά και τη Βάσια Λόη μίλησε στο πρωινάδικο του MEGA η Άννα Λιβαθυνού.
Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια ξεκίνησε από το δικαστικό ρεπορτάζ, στη συνέχεια μεταπήδησε στο αθλητικό, ενώ αργότερα συμμετείχε στη δημοσιογραφική ομάδα της «Πρωινής Μελέτης». «Κάποια στιγμή», είπε στον Γιώργο Λιάγκα, «μου τηλεφώνησε η Βάσια Λόη» η οποία της πρότεινε να συμμετάσχει στο πάνελ του «TV Weekend», αλλά και να συνεχίσει να κάνει ρεπορτάζ.
Δηλώνει πως δεν αισθάνεται άσχημα που βρέθηκε να παρουσιάζει το «TV Weekend», γιατί «δεν πήρα τη θέση της Βάσιας Λόη», αλλά επιλέχθηκε ανάμεσα από ακόμη τρεις κοπέλες, έπειτα από δοκιμαστικά που έγιναν, αφού η προκάτοχός της αποχώρησε από το κανάλι.
Επιπλέον εξέφρασε την επιθυμία να επαναλειτουργήσει το ALTER, ενώ δήλωσε πως θα δεχόταν να δουλέψει και πίσω από τις κάμερες, αν χρειαζόταν. «Θα κάνω ρεπορτάζ, δεν θα το απορρίψω» είπε η Άννα Λιβαθυνού. «Δεν θα σου πω ότι δεν θα με πειράξει, γιατί έκανα ένα βήμα μπροστά και κόπηκε κάπως άτσαλα και κόπηκε και απότομα».
Τέλος δηλώνει: «Είμαι υπέρ της οικογένειας και των παιδιών. Θέλω να παντρευτώ και να κάνω παιδιά, ίσως επειδή μεγάλωσα σε επαρχία και αυτό το πρότυπο της οικογένειας θέλω να το συνεχίσω», αλλά μέχρι στιγμής δεν είχε σκεφτεί να κάνει αυτό το βήμα με προηγούμενο σύντροφό της. Αυτή την περίοδο δηλώνει μόνη, αν και μέχρι πρόσφατα ήταν γνωστό πως διατηρούσε σχέση με μοντέρ του καναλιού στο οποίο εργαζόταν.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
◄ Free Blogger Templates by The Blog Templates | Design by Pocket