Τον έσπασαν στο ξύλο, επειδή τους έκανε παρατήρηση!

Απίστευτο και όμως ελληνικό… Δάσκαλος από το Κιλκίς έπεσε θύμα ξυλοδαρμού μπροστά στα μάτια των μαθητών του, εξαιτίας μιας παρατήρησης που τους έκανε!
Σύμφωνα με πληροφορία κατοίκου της περιοχής, η οποία επιβεβαιώθηκε στη συνέχεια από την Αστυνομική Διεύθυνση Κιλκίς, το μεσημέρι της Παρασκευής, 1ης Απριλίου, και μπροστά στα μάτια των μικρών μαθητών, ο δάσκαλος και διευθυντής του 4ου Δημοτικού Σχολείου της πόλης δέχθηκε επίθεση ξυλοδαρμού, με αποτέλεσμα τον σοβαρότατο τραυματισμό του.
Ο άτυχος δάσκαλος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Κιλκίς με σπασμένα πλευρά και διάτρηση πνεύμονα και η κατάστασή του θεωρείται κρίσιμη.
Σε ό,τι αφορά στους δράστες, πρόκειται για δύο κατοίκους της πόλης, οι οποίοι την προηγούμενη μέρα λογομάχησαν τόσο με τον διευθυντή όσο και με γονείς μαθητών στην εξώπορτα του διδακτηρίου, καθώς, όπως φαίνεται, εμπόδιζαν με το αυτοκίνητό τους την ασφαλή διέλευση των μαθητών.
Έτσι, την επόμενη μέρα, επέστρεψαν, για να λύσουν τις διαφορές τους με ξύλο… Οι δράστες για την ώρα παραμένουν ασύλληπτοι.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
◄ Free Blogger Templates by The Blog Templates | Design by Pocket