10 από τις πιο όμορφες μαμάδες της παγκόσμιας show biz!

Ποιος είπε ότι οι μαμάδες για να ανταποκρίνονται στο ρόλο τους πρέπει να οδηγούν μίνιβανς και να φορούν άσχημα τζιν και φαρδιά ρούχα; Σίγουρα οι 10 κυρίες που θα σας παρουσιάσουμε είναι από τις πιο όμορφες, καλλίγραμμες, πετυχημένες και σέξι μαμάδες του πλανήτη. Κάποιες από αυτές είναι παντρεμένες, κάποιες χωρισμένες και κάποιες εντελώς αδέσμευτες.
Jolie, Klum, Berry
Η πρώτη τριάδα ξεκινά με Angelina Jolie, Heidi Klum και Halle Berry. H Angelina είναι ζευγάρι με τον Brand Pitt και έχουν έξι παιδιά. Τρία υιοθετημένα και τα άλλα τρία αποτελούν καρπό του έρωτά τους. Η Heidi είναι παντρεμένη με τον μουσικό Seal και έχουν μαζί τρία παιδιά. Το μοντέλο έχει και άλλη μια κόρη την οποία υιοθέτησε ο σύζυγός της. Η Halle που έχει παντρευτεί και χωρίσει δύο φορές έχει μια κόρη την οποία μεγαλώνει μόνη της.
Alba, Lopez, Hudson
Η Jessica Alba έκανε την εμφάνισή της το 2001, το 2006 έγινε εξώφυλλο στο Playboy in 2006 και λίγα χρόνια αργότερα απέκτησε το πρώτο της παιδί. Σήμερα παραμένει μια από τις πιο ποθητές γυναίκες του πλανήτη. Η Jennifer Lopez μπορεί να έφτασε τα 40 για να γίνει μάνα τα κατάφερε όμως και μάλιστα εις διπλούν αφού απέκτησε δίδυμα. Πρόσφατα δήλωσε ότι θέλει και άλλο παιδί. H 31χρονη Kate Hudson έγινε μαμά στα 25 της. Η κορούλα της είναι 6 χρονών και η ίδια λέει πως το παιδί είναι η ομορφιά της ζωή της.
Aguilera, Jovovich, Moore
H Christina Aguilera δεν θα αφήσει συνδυάσει τη μητρότητα με την καριέρα. «Προτεραιότητά μου είναι ο γιος μου και θα τον μάθω να μεγαλώνει με σωστές αρχές», λέει η τραγουδίστρια. Η Milla Jovovich τα τελευταία χρόνια έχει αφοσιωθεί στην 6χρονη κορούλα της. Όταν όμως εμφανίζεται σίγουρα δεν περνάει απαρατήρητη. H Demi Moore είναι 47 ετών και τα τρία της παιδιά έχουν πλέον μεγαλώσει. Δεν παύει όμως να είναι στη λίστα με τις πιο σέξι μαμάδες του κόσμου.
Nicole Kidman
Αν και τελευταία μας τα έχει χαλάσει λίγο με τα μπότοξ και τις πλαστικές δεν θα μπορούσε να αφήσουμε απέξω την 42χρονη Nicole Kidman, γιατί από κορμί σκίζει. Εξάλλου ποια μαμά θα τολμούσε να βάλει ένα τέτοιο μίνι;

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
◄ Free Blogger Templates by The Blog Templates | Design by Pocket