Προκλητικό πρωτοσέλιδο 10χρονης!

Είναι μόλις δέκα ετών... ξαπλωμένη  σε λεοπάρ μαξιλάρια με χείλη έντονα βαμμένα. Θα ήταν μια φυσιολογική φωτογραφία εάν επρόκειτο για κάποιο ενήλικο  μοντέλο
Οι  προκλητικές αυτές φωτογραφίες ανήκουν στην πανέμορφη μικρή Thylane Lena-Rose Blondeau, κόρη του Γάλλου πρώην διεθνούς ποδοσφαιριστή Patrick Blondeau και της ηθοποιού και τηλεοπτικής παρουσιάστριας Véronika Loubry.
Το δεκάχρονο κορίτσι σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail έχει ήδη ένα αξιοζήλευτο portfolio. Η εικόνα της βρίσκεται παντού στο Διαδίκτυο, ενώ έχει γίνει εξώφυλλο της Vogue Enfants, αλλά και άλλων υψηλών προδιαγραφών και
μεγάλης κυκλοφορίας περιοδικών.
Όμως, αυτές οι  φωτογραφίες της 10χρονης  με το βαρύ βάψιμο και τις γόβες στιλέτο που παρουσιάστηκαν στο περιοδικό Cadeaux (Δώρο), έφεραν το θέμα των ανήλικων μοντέλων και της χρήσης τους από τη βιομηχανία της μόδας και πάλι στο προσκήνιο.
Σύμφωνα με επιστήμονες και ειδικούς, η πρόωρη έκθεση της σεξουαλικότητας προκαλεί βαριά ψυχολογικά προβλήματα σε παιδιά που εργάζονται στη βιομηχανία του modelling.
Εκπρόσωπος της Ένωσης Μητέρων της Βρετανίας δήλωσε στη Daily Mail: "Έχουμε  ανησυχία σχετικά με τη στάση του πρακτορείου, το οποίο εκπροσωπεί την Blondeau. Είναι ξεκάθαρο πως οι άνθρωποι που εργάζονται σε αυτό δεν ξέρουν εάν εκπροσωπούν ένα παιδί ή μία ενήλικη γυναίκα".
Έρευνες απέδειξαν ότι το 88% των παιδιών που περνούν τέτοιες διαδικασίες πρόωρης ωρίμανσης δέχονται τεράστιες πιέσεις.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
◄ Free Blogger Templates by The Blog Templates | Design by Pocket