Ριάλιτι κάνει... πλαστικές σε νύφες!

«Κάγκελο» αναμένεται να μείνουν πολλοί γαμπροί καθώς ένα νέο ριάλιτι έρχεται να κάνει θραύση: 12 αρραβωνιασμένες θα κλειστούν σε ένα σπίτι, θα υποβληθούν σε δοκιμασίες σχετικές με τον γάμο και η νικήτρια θα κερδίσει... όσες πλαστικές επεμβάσεις έχει κάνει!
Το «Bridalplasty» θα ξεκινήσει να προβάλλεται από το δορυφορικό δίκτυο «Ε!» στις 28 του μήνα, με οικοδέσποινα το πρώην μοντέλο του Playboy, Σάνα Μέκλερ.
Οι 12 μέλλουσε νύφες θα κλειστούν σε μία χλιδάτη έπαυλη και θα πρέπει να κερδίζουν διάφορες προκλήσεις του στυλ καλύτερος όρκος και καλύτερα οργανωμένος μήνας του μέλιτος! 
Η νικήτρια κάθε δοκιμασίας θα κάνει την πλαστική επέμβαση που επιθυμεί. Την μία π.χ. μπορεί να φουσκώσει τα χείλια της, την άλλη να σηκώσει τα ζυγωματικά της και ό,τι άλλο βάζει ο νους της...
Όπως σε κάθε ριάλιτι που σέβεται τον εαυτό του, οι έγκλειστες θα ψηφίζουν την συγκάτοικο που θα αποχωρήσει, εν ολίγοις δηλαδή θα πιαστούν πέπλο με πέπλο και μαλλί με μαλλί.
Το έπαθλο που θα κατακτήσει η νικήτρια δεν θα είναι χρηματικό, αλλά... οι πλαστικές επεμβάσεις που θα έχει κάνει κατά την διάρκεια του σόου! Λιποαναρρόφηση, μποτοξάκι και προσθετική στήθους θέλει; Λιποαναρρόφηση, μποτοξάκι  και προσθετική στήθους θα της κάνουν!
Μόνος αμέτοχος θα είναι ο γαμπρός, που θα βλέπει το... ρεκτιφιέ την ώρα του γάμου! Λίγο το έχετε να σηκώνει το πέπλο και να βλέπει ένα πρόσωπο που δεν είχε ξαναδεί;
«Οι τηλεθεατές θα παρακολουθούν τη συναισθηματική και ενδεχομένως σοκαρισμένη αντίδραση του γαμπρού μέσα στην εκκλησία την ώρα που η νύφη θα σηκώνει το πέπλο της και θα βλέπει για πρώτη φορά πως έχει γίνει μετά τις πλαστικές», λέει το «Ε!» σε ανακοίνωσή του.
Κάτι μας λέει πως θα πέσουν πολλά εγκεφαλικά και δεν θα είναι από τα πεθερικά...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
◄ Free Blogger Templates by The Blog Templates | Design by Pocket