Πωλήθηκε σε δημοπρασία «ιστορικό» ασθενοφόρο!

Ένας συλλέκτης αυτοκινήτων έδωσε 120.000 δολάρια σε μία δημοπρασία στην Αριζόνα για το ασθενοφόρο του 1963, που λέγεται ότι μετέφερε το σώμα του Αμερικανού προέδρου Τζον Φιτζέραλντ Κένεντι μετά τη δολοφονία του.
Ο Άντισον Μπράουν από το Πάρανταϊζ Βάλεϊ της Αριζόνας αγόρασε το γκρι Pontiac Bonneville ασθενοφόρο, παρά τις αναφορές ότι το όχημα που πωλούνταν στη δημοπρασία Barrett-Jackson στο Σκότσντεϊλ δεν ήταν αυθεντικό, όπως δήλωσε ο πρόεδρος της δημοπρασίας Στιβ Ντέιβις.
Το ασθενοφόρο αυτό είχε διαφημιστεί ως το όχημα που συνάντησε το αεροπλάνο της Air Force One στη αεροπορική βάση Άντριους και μετέφερε το καλυμμένο με την αμερικανική σημαία φέρετρο του Κένεντι στο Ναυτικό Νοσοκομείο της Βηθεσδά, για να διενεργηθεί νεκροψία και στη συνέχεια στο Καπιτώλιο για να ταφεί.
Υπεύθυνοι της Barrett-Jackson δήλωσαν ότι είχαν επιβεβαιώσει την αυθεντικότητα του ασθενοφόρου.
Το όχημα είχε δοθεί για δημοπρασία από τον Τζον Τζένσεν, έναν αναισθησιολόγο από το Κάνσας, που το είχε αγοράσει έναντι άγνωστου χρηματικού ποσού το 2009. Υπάρχουν διάφορες εκτιμήσεις για την αξία του, με κάποιες από αυτές να αναφέρουν ότι μπορεί να υπερβαίνει το 1 εκατομμύριο δολάρια.
Read more »

Sexy νυφικά για τολμηρές νύφες!

Οι ετοιμασίες του γάμου είναι δύσκολο πράγμα. Και για μία νύφη το πιο δύσκολο είναι να βρει το σωστό νυφικό. Να είναι εντυπωσιακό, να αφήνει άναυδους τους καλεσμένους. Εδώ θα δείτε νυφικά που σίγουρα τους δύο παραπάνω λόγους τους καλύπτουν και με το παραπάνω.



Read more »

Ο ύπνος βοηθάει τη μνήμη!

Σύμφωνα με μια νέα γερμανο-ελβετική επιστημονική έρευνα, ο καλύτερος τρόπος για να μην ξεχνάει κανείς κάτι - ειδικά αν είναι μαθητής - είναι να παίρνει ένα γρήγορο υπνάκο μετά το διάβασμα και γενικότερα την μάθηση νέων πραγμάτων.
Οι ερευνητές, υπό την Σουζάν Ντίκελμαν του Τμήματος Νευροενδοκρινολογίας του Πανεπιστημίου του Λούμπεκ και τον Μπιόρν Ρας του Τμήματος Γνωσιακής Νευροεπιστήμης του Πανεπιστημίου της Βασιλείας, που έκαναν πειράματα απομνημόνευσης με 24 εθελοντές, διαπίστωσαν ότι ο εγκέφαλος διαφυλάσσει καλύτερα τις μνήμες αν έχει μεσολαβήσει ύπνος.
Η διαδικασία αποθήκευσης και ανάκλησης πληροφοριών (πιο απλά η μάθηση και η μνήμη) είναι άκρως πολύπλοκη. Προηγούμενες έρευνες έχουν δείξει ότι οι φρέσκες μνήμες αποθηκεύονται προσωρινά στην περιοχή του ιππόκαμπου του εγκεφάλου. Η νέα ενεργοποίηση αυτών των μνημών λίγο μετά την μάθηση παίζει καθοριστικό ρόλο στην μεταφορά τους στον πιο μόνιμο «αποθηκευτικό χώρο» του εγκεφάλου, το νεοφλοιό.
Οι γερμανοί επιστήμονες, με βάση τις σχετικές λειτουργικές μαγνητικές απεικονίσεις του εγκεφάλου των εθελοντών, εκτιμούν ότι αυτό συμβαίνει επειδή κατά τα πρώτα κιόλας λεπτά του ύπνου τα αρχικά δεδομένα της μάθησης μεταφέρονται από τον ιππόκαμπο στο νεοφλοιό. Μετά από 40 λεπτά ύπνου, σημαντικά τμήματα της βραχυπρόθεσμης μνήμης είχαν μεταφερθεί στην μακροπρόθεσμη, οπότε δεν ήταν δυνατό πλέον να διαταραχθούν και να επικαλυφθούν από νέες πληροφορίες-μνήμες που αργότερα θα εισέρχονταν στον ιππόκαμπο.
Μεταξύ άλλων, σύμφωνα με τους ερευνητές, η διαπίστωση αυτή μπορεί να βοηθήσει στην εκπαιδευτική διαδικασία, καθώς και στην αποκατάσταση ασθενών με μετα-τραυματικό σύνδρομο λόγω ακραίων εμπειριών (η μεσολάβηση ύπνου, στο πλαίσιο της ψυχοθεραπευτικής διαδικασίας, θα μπορούσε να συμβάλει στο «σβήσιμο» των αρνητικών αναμνήσεων).
Η Ντίκελμαν διευκρίνισε ότι η ανθρώπινη μνήμη δεν είναι παρόμοια με αυτή του ηλεκτρονικού υπολογιστή. Αντίθετα με την τελευταία, είναι απολύτως δυναμική και υπόκειται σε συνεχείς αλλαγές υπό την επίδραση διαφόρων επιρροών. Έτσι, η ανάμνηση δεν αποτελεί απλώς την «ανάγνωση» αποθηκευμένων δεδομένων σε ένα «σκληρό δίσκο», αλλά μια διαδικασία «ανακατασκευής», όπου οι μνήμες αδιάκοπα μεταβάλλονται και διαστρεβλώνονται.
Read more »

Απίστευτα σέξι η Carmen Electra χόρεψε burlesque!

Σε συνεργασία με τις Pussycat Dolls, η Carmen Electra χάρισε μία ξεχωριστή εμφάνιση σε όσους βρέθηκαν στο Sundance. Απίστευτα σέξι, χόρεψε burlesque, ντυμένη με ένα κορμάκι και ψηλοτάκουνες γόβες σε σκηνή που είχε στηθεί σε μπαρ δίπλα στο χώρο όπου γίνεται το Φεστιβάλ. Η Electra ανήκε στο πρώτο γκρουπ των Pussycat Dolls, το οποίο είχε δημιουργηθεί το 1993. Άλλαξε τελείως το 2003 με νέα μέλη, μεταξύ τους και η Nicole Scherzinger, η οποία τώρα αποχώρησε. 




Read more »

Η γροθιά του Ζάρατε στον επόπτη!(vid)

Mε βαριά τιμωρία απειλείται ο Μάουρο Ζάρατε της Λάτσιο, αφού κατά τη διάρκεια καυγά που είχε με τον Μπρίτος της Μπολόνια χτύπησε με γροθιά τον έναν επόπτη.
Ο Αργεντινός επιθετικών των “λατσιάλι” ήταν έξαλλος με το σφύριγμα, το οποίο βρήκε την ομάδα του να ηττάται με 3-1. Σε ελάχιστο χρονικό διάστημα...έστησε καυγά με παίκτες της Μπολόνια. Προσπάθησε να χτυπήσει τον Έκνταλ, πέταξε την μπάλα στο κεφάλι τον Ρουμπίν και κάπου εκεί προσπάθησε να αμυνθεί, χτυπώντας τον βοηθό.
“Ο Ζάρατε έφτυσε επίσης τον Ρουμπίν”, υποστήριξε ο τεχνικός της Μπολόνια, Αλμπέρτο Μαλεζάνι, ο οποίος υπερασπίστηκε τους παίκτες του και ειδικά τους Ουρουγουανούς, που λίγο νωρίτερα είχαν έρθει σε κόντρα με τους Αργεντινούς της Λάτσιο, με αποτέλεσμα ο Χιμένεθ να πάρει την άγουσα για τα αποδυτήρια, ευρισκόμενος στον πάγκο.
Από την πλευρά του ο προπονητής της Λάτσιο, Έντι Ρέχα, υποστήριξε πως οι παίκτες της ομάδας του προκλήθηκαν από τους αντιπάλους τους.

Read more »

Σέξι όπερα στο Λονδίνο(H ζωή της Ανν Νικόλ Σμιθ)

Η νέα όπερα του  Royal Opera House του Λονδίνου αναμένεται να πυροδοτήσει ποικίλες αντιδράσεις καθώς θα πραγματεύεται τον βίο και την πολιτεία της σεξοβόμβας Ανν Νικόλ Σμίθ.
Οι παραγωγοί της όπερας υπόσχονται λάγνες ερωτικές σκηνές πλαισιωμένες από ατάκες άκρως αθυρόστομες.
Το σενάριο καλύπτει όλη τη ζωή της μακαρίτισσας Νικόλ από από την εξάρτησή της με τις ουσίες μέχρι και τον γάμο της με τον 80χρονο εκατομμυριούχο J. Howard Marshall, τον οποίο παντρεύτηκε το 1994 ένα μόλις χρόνο πριν πεθάνει.
Ήδη οι κριτικοί έχουν χαρακτηρίσει άκρως σοκαριστική μια σκηνή στην οποία η Νικόλ κάνει στοματικό έρωτα στο σύντροφό της ο οποίος κάθεται σε αναπηρικό καροτσάκι.
Την ιδέα για αυτή την πρωτότυπη όπερα είχε ο Mark-Anthony Turnage, ενώ τα λόγια έχει επιμεληθεί ο Richard Thomas, του οποίου η τελευταία δουλειά είχε πάλι προκαλέσει αντιδράσεις καθώς πραγματεύεται τη ζωή του Χριστού χρησιμοποιώντας  άμεσο και ρητό λεξιλόγιο.
Ωστόσο ο ίδιος υποστηρίζει ότι η όπερα με την Αν Νικόλ δίνει την ίδια δραματική αλλά συνάμα κωμική αίσθηση στον θεατή όπως οι σπουδαίες όπερες του 19ου αιώνα.
"Πολλοί αναρωτιόνται αν στα αλήθεια η Σμιθ αξίζει μια όπερα και απαντώ πως ναι αξίζει από οποιονδήποτε άλλο που έζησε ποτέ",  είπε προσθέτοντας ότι έχει σιχαθεί αυτόν τον σνομπισμό.
Η παράσταση κάνει πρεμιέρα στις 17 Φλεβάρη και θα παίζεται  μέχρι τις 4 Μάρτη.
Read more »

Τρία ψέματα την ημέρα λένε οι άνδρες!

Σύμφωνα με τα στοιχεία μιας πρόσφατης έρευνας, ο κάθε Αυστραλός λέει κατά μέσο όρο τουλάχιστον τρία ψέματα την ημέρα. Οι άνδρες κρατούν και εδώ τα σκήπτρα, αφού συνήθως υπερβάλουν για επιδόσεις τους στην κρεβατοκάμαρα, αυξάνοντας κατά βούληση των αριθμό των γυναικών με τις οποίες έχουν συνάψει ερωτικές σχέσεις.
Ακριβώς τον αντίθετο δρόμο ακολουθούν οι γυναίκες στο συγκεκριμένο θέμα, υποβιβάζοντας τον πραγματικό αριθμό των ανδρών με τους οποίους είχαν ερωτικές σχέσεις.
Κατά μέσο όρο, ο κάθε Αυστραλός λέει τρία ψέματα, ενώ αποδέκτες των παραμυθιών τους είναι κατά πρώτο λόγο οι σύντροφοί τους και ακολουθούν φίλοι και συνάδελφοι.
Τα περισσότερα ψέματα έχουν να κάνουν με το που πραγματικά ήταν, κατά την διάρκεια της απουσίας τους και κατά πόσο έχουν φέρει σε πέρας τις υποχρεώσεις τους.
Ψέματα λένε επίσης και για τη δουλειά τους προκειμένου να παρουσιάσουν μια διαφορετική εικόνα για το εαυτό της, που πολλές φορές δεν έχει καμιά σχέση με την πραγματικότητα. 
Το ένα τέταρτο από αυτούς που έλαβαν μέρος στην έρευνα παραδέχτηκαν ότι όταν συμπληρώνουν κάποια αίτηση προς αναζήτηση εργασίας, ψεύδονται για την πείρα που υποτίθεται ότι έχουν και τις ικανότητές τους.
Οι ψυχολόγοι από την πλευρά τους υποστηρίζουν ότι οι άνθρωποι λένε ψέματα για διαφορετικούς λόγους ο καθένας και συνήθως το κάνουν για να αποκομίσουν κάποιο όφελος. 
Αρκετοί επίσης άνθρωποι επιστρατεύουν το ψεύδος, για να μην εξηγήσουν τους πραγματικούς λόγους μιας ενέργειάς τους, ενώ άλλοι λένε ψέματα γιατί τους βγάζει πιο εύκολα από μια δύσκολη κατάσταση.
Read more »

Marisa Miller: Ένας 32χρονος πειρασμός…(vid)


Για πολλούς βρίσκεται στην κορυφή του μόντελινγκ εδώ και χρόνια…
Η ιστορία του ξανθού πειρασμού της Victoria Secret Marisa Miller, μοιάζει με παραμύθι… Αφού φωτογραφήθηκε από τον Mario Testino κι εμφανίστηκε στην Vogue της Αμερικής αλλά και της Ιταλίας.
H καριέρα της εκτοξεύτηκε με τα  συμβόλαια με τη Victoria Secret και τις εμφανίσεις της, στο περιοδικό Sports Illustrated Swimsuit Edition.
Το 2009 η Victoria Secret της ανέθεσε να φορέσει το 3 εκατομμυρίων «fantasy bra» της στο ετήσιο fashion show της.
Κάθε φωτογράφηση της 32χρονης αποτελεί είδηση και φιλοξενείται σε όλα τα περιοδικά μόδας..
Δείτε την τελευταία καυτή φωτογράφιση της Marisa Miller

Read more »

Το πρωί άντρας διαιτητής, το βράδυ... γυναίκα!

Με το φως της ημέρας παίρνει την σφυρίχτρα του και με το όνομα Βαλέριο Φερνάντες Γκάμα διευθύνει επαγγελματικούς αγώνες στην πολιτεία Cear στην Βραζιλία. Όταν πέσει το σκοτάδι όμως, ο 32χρονος ρέφερι φοράει γυναικεία ρούχα, συστήνεται ως "Λαλέσκα" και γυρίζει στα μπαράκια της περιοχής!
Ο (η;;;) Γκάμα έδωσε συνέντευξη στην εφημερίδα Folha όπου διέψευσε τις φήμες ότι έχει κάνει αλλαγή φύλλου ενώ ήταν κατηγορηματικός πως παραμένει ακόμα... άντρας.
«Δεν είχα ποτέ πρόβλημα μέσα στο γήπεδο λόγω των ερωτικών προτιμήσεών μου, ούτε επειδή τα βράδια ντύνομαι γυναίκα. Οι υπόλοιποι διαιτητές της τετράδας μου είναι ετεροφυλόφιλοι, αλλά με σέβονται και τους σέβομαι.
Μου έχει τύχει μάλιστα να συναντήσω σε μπαρ ποδοσφαιριστές, λίγες ώρες μετά τον αγώνα στον οποίο τους είχα απέναντί μου. Μου έδωσαν συγχαρητήρια για το θάρρος μου, που είμαι διαιτητής. Κάποιοι παίκτες που δεν με γνωρίζουν, με αποκαλούν ‘κυρία’ και μέσα στο γήπεδο και δεν με ενοχλεί καθόλου»...
Read more »

Το πιο ψηλό εστιατόριο στον κόσμο!

Το ψηλότερο εστιατόριο του κόσμου είναι πλέον γεγονός καθώς άνοιξε τις πόρτες του. Χτίστηκε που αλλού, στο Ντουμπάι και βρίσκεται 422 μέτρα ψηλά στον ουρανό έχοντας θέα απέραντη και μαγευτική.
Πρόκειται για το 828 μέτρων Burj Khalifa το οποίο έχει 122 ορόφους όπου μεταξύ τυρού και αχλαδιού οι πελάτες με υψηλά 
γαστρονομικά γούστα βλέπουν πιάτο όλο το Ντουμπάι.
Δύο επίπεδα πιο πάνε είναι το παρατηρητήριο, το οποίο βρίσκεται στον 124 όροφο και είναι ανοιχτό για το κοινό με το αντίτιμο των 100 ντιρχάμ. Γενικά, το εστιατόριο μπορεί να εξυπηρετήσει μέχρι και 210 πελάτες ενώ έχει ένα τεράστιο lobby υποδοχής μέχρι και ειδικά δωμάτια για prive δείπνα.
Το εστιατόριο φέρει την υπογραφή του Ιταλού σχεδιαστή Αρμάνι ενώ ο κολοσσός Emaar ξόδεψε 1.52 δις δολάρια για την κατασκευή του πύργου το οποίο πήρε το όνομα του προέδρου των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων Sheikh Khalifa bin Zayed al-Nahayan.


Read more »

Η καταγγελία της Sienna Miller που άνοιξε τον ασκό του Αιόλου!

Ένα σκάνδαλο τηλεφωνικών υποκλοπών συγκλονίζει τη Βρετανία, μετά από την παραίτηση του Άντι Κόλσον, διευθυντή επικοινωνίας του πρωθυπουργού Ντέιβιντ Κάμερον.
Η ιστορία ξεκίνησε από την καταγγελία της ηθοποιού Σιένα Μίλερ ότι η εφημερίδα News of the World υπέκλεψε προσωπικές της συνδιαλέξεις.
Οι καταγγελίες πλήθυναν και σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα η συγκεκριμένη εφημερίδα φαίνεται πως ασκούσε την πρακτική των υποκλοπών, ενώ επίσης φαίνεται πως εξαγόρασε τη σιωπή θυμάτων της για να μη φτάσουν οι καταγγελίες τους στα δικαστήρια.
Η έρευνα για τις υποκλοπές έφτασε ως την περίοδο που ήταν αρχισυντάκτης στην εφημερίδα ο Άντι Κόλσον και κατόπιν τούτου, ο πρωθυπουργικός σύμβουλος παραιτήθηκε, υποστηρίζοντας ότι υπ΄αυτές τις συνθήκες "δεν μπορεί να κάνει σωστά τη δουλειά του".
Το ερώτημα του Μπράουν
Η παραίτηση Κόλσον ώθησε τον ηγέτη των Εργατικών Έντ Μίλιμπαντ να αναρωτηθεί για την κρίση του πρωθυπουργού στην επιλογή του συγκεκριμένου συνεργάτη, ενώ πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας αναφέρουν ότι ο πρώην πρωθυπουργός Γκόρντον Μπράουν ζήτησε (το καλοκαίρι που πέρασε) από την Αστυνομία να πληροφορηθεί, αν και ο ίδιος είχε πέσει θύμα υποκλοπών.
Κατά τα ίδια δημοσιεύματα, εκπρόσωπος του Τόνι Μπλερ αρνήθηκε ότι ο κ. Μπλερ απηύθυνε το ίδιο ερώτημα, δεδομένου ότι ο πρώην πρωθυπουργός "δεν διέθετε κινητό τηλέφωνο".
Σύμφωνα τέλος με μαρτυρία δικηγόρου, τέσσερις διασημότητες απευθύνθηκαν σ΄αυτόν για να επιβεβαιώσει τις υποψίες τους, ότι είχαν πέσει θύματα τηλεφωνικών υποκλοπών από τη συγκεκριμένη εφημερίδα την περίοδο 2005-2008.
Τα βρετανικά δημοσιεύματα πάντως ανεβάζουν τον αριθμό των "θυμάτων" σε 3.000, ενώ αναφέρουν τα ονόματα της ηθοποιού Γκουίνεθ Πάλτροου, του δημάρχου του Λονδίνου Μπόρις Τζόνσον κ.α.
Read more »

Ρεκόρ επιθέσεων μέσω Facebook το 2010!

Η γρήγορη εξάπλωση του Facebook και των άλλων υπηρεσιών κοινωνικής δικτύωσης απ’ οτι φαίνεται έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον των spammers και πολλών άλλων.
Σύμφωνα με τα αποτελέσματα έρευνας της εταιρείας ασφαλείας Sophos σε δείγμα 1200 ανθρώπων, το 2010 οι αποστολές κακόβουλων και spam μηνυμάτων έσπασαν κάθε προηγούμενο ρεκόρ.
Έτσι λοιπόν το 67% από τους χρήστες του Facebook ή του Twitter έχουν δεχτεί τουλάχιστον μία φορά κάποιου τέτοιου είδους μήνυμα, το 40% έχει δεχτεί επίθεση με malware ενώ τέλος το 43% έχει αναφέρει οτι έχει πέσει θύμα επίθεσης phishing, με στόχο την υποκλοπή κωδικών πρόσβασης στο Facebook ή άλλης υπηρεσίας.
Αν και το δείγμα της έρευνας ήταν υπερβολικά μικρό για να θεωρηθεί αντιπροσωπευτικό του παγκόσμιου πληθυσμού, στην έρευνα βλέπουμε ξεκάθαρα οτι πλέον οι επιτήδειοι χρησιμοποιούν όλο και περισσότερο τα κοινωνικά δίκτυα για να πετύχουν τους “κακούς” στόχους τους.
Read more »

Καγκουρό έριξε άνδρα σε λίμνη!(vid)


Βουτιά στη λίμνη έκανε ένας άνδρας ο οποίος δέχτηκε σπρωξιά από ένα… άτακτο καγκουρό!
Ο άνδρας ενώ βρισκόταν μπροστά σε μια λίμνη και πιθανότατα είχε «χαθεί» στις σκέψεις του δέχτηκε μια παράξενη επίθεση από ένα καγκουρό. Το καγκουρό έσπρωξε τον άνδρα με αποτέλεσμα να πέσει μέσα σε αυτή!
Το αστείο περιστατικό μπορεί να έκανε αρκετούς να γελάσουν ωστόσο δεν ξέρουμε κατά πόσο χάρηκε ο ίδιος από την… σπρωξιά!
Δείτε το βίντεο
Read more »

Καλιγούλας (12 – 41)

Ο ρωμαίος αυτοκράτορας Γάιος Καίσαρ Γερμανικός, γνωστότερος ως Καλιγούλας, γεννήθηκε στις 31 Αυγούστου του 12 μ.Χ. Σε ηλικία δύο ετών έγινε η μασκότ ενός στρατοπέδου που διοικούσε ο πατέρας του. Οι χαρακτηριστικές μπότες (Καλιγούλα στα Λατινικά), οι οποίες συνόδευαν τη μικροσκοπική στολή του λεγεωνάριου που φορούσε, του χάρισαν το παρωνύμιό του.
Αυτοκράτορας στέφθηκε σε ηλικία μόλις 25 ετών κι έφερε έναν αέρα ανανέωσης. Επέτρεψε την κυκλοφορία συγγραμμάτων που είχαν απαγορευθεί κατά τις προηγούμενες βασιλείες, κατήργησε τις δίκες για εθνική προδοσία, έδωσε χάρη στους εξόριστους και βοήθησε όσους είχαν καταστραφεί οικονομικά εξαιτίας του φορολογικού συστήματος.
Λίγους μήνες μετά την ανάληψη των καθηκόντων του ενέσκηψε μια άγνωστη ασθένεια να προστεθεί στην επιληψία που τον ταλαιπωρούσε από παιδί. Σύγχρονοι ερευνητές πιστεύουν ότι προσβλήθηκε από εγκεφαλίτιδα. Ακολούθησε το 38 μ.Χ. ο θάνατος της αδελφής του Δρουσίλας, την οποία υπεραγαπούσε... ερωτικά. Το γεγονός αυτό στάθηκε αφορμή να συνειδητοποιήσει το παράλογο της ανθρώπινης ύπαρξης.
Ο Καλιγούλας άρχισε να ανακαλύπτει παντού εχθρούς και συνωμότες και να απαιτεί λατρεία ανατολικού τύπου. Εκατοντάδες άνθρωποι πέρασαν από τα δικαστήρια με την ασαφή κατηγορία της «ασέβειας προς τον αυτοκράτορα» και, φυσικά, θανατώνονταν αφού πρώτα δημεύονταν οι περιουσίες τους.
Τα επόμενα τρία χρόνια οργάνωνε γιορτές απίστευτης χλιδής, ανάγκαζε τους ρωμαίους ευγενείς να τον ορίζουν ως συγκληρονόμο τους, ενώ διέταξε και τη μεταφορά του χρυσελεφάντινου αγάλματος του Δία από την Ολυμπία για να γίνει το δικό του, μετά τις απαραίτητες φυσιογνωμικές μετατροπές. Το όνομά του έγινε συνώνυμο της αλόγιστης σπατάλης και της απόλυτης αλαζονείας, της παραφροσύνης, της κραιπάλης και των οργίων.
Στην εξουσία έμεινε για λιγότερο από τέσσερα χρόνια. Δολοφονήθηκε από έναν έμπιστο αξιωματικό της προσωπικής του φρουράς, στις 24 Ιανουαρίου του 41 μ.Χ., κοντά στην αρένα, ύστερα από αγώνες μονομάχων. Του άρεσε ιδιαίτερα το θέαμα της πάλης μεταξύ αναπήρων και νάνων...
Read more »

Σπίτια - μινιατούρες ελέω κρίσης!

«Καμαρούλες μια σταλιά, δύο επί τρία», τροχόσπιτα στο μέγεθος μεγάλης ντουλάπας, εμπορικά κοντέινερ μεταμορφωμένα σε υπνοδωμάτια, μονοκατοικίες τοποθετημένες πάνω σε κολόνες. Καλώς ήρθατε στον κόσμο της μικροσκοπικής στέγασης («Tiny housing» στα αγγλικά), εκεί όπου όσο λιγότερα είναι τα τετραγωνικά, τόσο καλύτερα (τόσο φθηνότερα και τόσο οικολογικότερα).Κυνηγημένοι από την οικονομική κρίση και προκειμένου να αποφύγουν τα δεσμά δυσβάσταχτων στεγαστικών δανείων, ολοένα περισσότεροι πολίτες της Δύσης βρίσκουν πλέον καταφύγιο σε σπίτια μια σταλιά. «Η μικροσκοπική στέγαση ζει τη δική της χρυσή εποχή», γεγονός το οποίο αποδίδεται κυρίως σε «λόγους οικονομικούς», όπως εξηγεί στο δίκτυο AOL ο Κεντ Γκρίσουολντ, συντάκτης του ιστοχώρου «Tiny House Blog».
Μάλιστα, σε κάποιες περιπτώσεις, ολόκληρα δωμάτια σχεδιάζονται πλέον έτσι ώστε να αναδιπλώνονται. Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα ενός μπάνιου (περιλαμβάνει μπανιέρα, νιπτήρα και λεκάνη) το οποίο μπορεί να μετατρέπεται σε... τοίχο καθώς και αυτό ενός ολόκληρου γραφείου το οποίο γίνεται βαλίτσα. 

Read more »

H Ainette Stephens τρέλανε με τον χορό της τον Σάμουελ Ετό (vid)


Έναν χορό που δεν πρόκειται να ξεχάσει ποτέ απόλαυσε ο Σάμουελ Ετό που βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Chiambretti Night.
Σίγουρα μεγάλη μάχη θα πρέπει να έγινε μέσα σου αφού αν και έδειχνε συγκρατημένος
-λόγω γάμου- το πλατύ του χαμόγελο και τα μάτια του έλεγαν άλλα…
Το μοντέλο
Ainette Stephens χάρισε τον ποδοσφαιριστή της Ίντερ έναν αισθησιακό χορό που ο Ετό δεν πρόκειται να τον ξεχάσει ποτέ!
Μετά το χορό, ο διάσημος ποδοσφαιριστής ερωτήθηκε για θέματα ρατσισμού αποκαλύπτοντας πως στο ματς
Μπαρτσελόνα-Σαραγόσα ο Ετό με τον Ροναλντίνιο παραλίγο να φύγουν από το γήπεδο εξαιτίας συνθημάτων που αφορούσαν την καταγωγή τους.

Read more »

Dana Hamm:Η Monica Bellucci σε έκδοση turbo!

Γέννημα θρέμμα της Βόρειας Καρολίνας, η Dana Hamm ήρθε στον κόσμο από πατέρα επιχειρηματία και μητέρα βασίλισσα ομορφιάς. Φοίτησε σε ιδιωτικό σχολείο και κατά την παιδική της ηλικία πολλοί τη θεωρούσαν αγοροκόριτσο. Της άρεσε να ψαρεύει, να κάνει κόλπα με το BMX της, αλλά και να ιππεύει, αντί να κάθεται κλεισμένη στο σπίτι και να βλέπει τηλεόραση. Έπαιζε τένις, βόλεϊ και έκανε sprint. Περίπου στα 14 της, σε μια προσπάθεια να αλλάξει εντελώς το σωματότυπό της, η Dana άρχισε να ασχολείται με τα βάρη. Αρχικά έκανε προπόνηση στο δωμάτιό της με τα videos αεροβικής της μητέρας της και στη συνέχεια ασχολήθηκε πιο σοβαρά με το άθλημα. Και τελικά, αυτού του είδους η εκγύμναση είχε αποτέλεσμα, καθώς δε φούσκωσαν μόνο τα μπράτσα της, αλλά και άλλα σημεία του σώματός της, πιο ενδιαφέροντα για έναν άντρα (αλλά μπορεί να έβαλαν κι άλλοι το χεράκι τους). Κατά την εφηβεία της, όταν ήταν 16 χρονών, η Dana εξελίχθηκε σε εντυπωσιακή γυναίκα, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι δεν αρίστευε στα μαθήματά της και ιδίως στις Τέχνες, τη Γλώσσα και τις Επιστήμες.









Read more »
 
◄ Free Blogger Templates by The Blog Templates | Design by Pocket