Τριαντάφυλλη Μπουτεράκου: Με πρόλαβε η Σακίρα!

Η ηθοποιός Τριαντάφυλλη Μπουτεράκου μίλησε για την αγάπη της για το μπάσκετ, τον Πικέ, αλλά και την ενασχόλησή της με τον κινηματογράφο και την τηλεόραση!
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα, αλλά ο μπαμπάς της κατάγεται από την Μάνη, η οποία είναι «ο αγαπημένος μου προορισμός διακοπών. Γενικά, μ’ αρέσει όλη η Λακωνία και πηγαίνω αρκετά συχνά». 
Ασχολήθηκε με την ηθοποιϊα «μπορώ να πω τυχαία. Ήταν κάτι που με βρήκε στην πορεία. Πήγα στην σχολή κινηματογράφου και τηλεόρασης της Σταυράκου για ν’ ασχοληθώ με ζωγραφική και σκηνογραφία και εκεί ανακάλυψαν οι καθηγητές μου (σκηνοθέτες και φωτογράφοι) ότι έχω πάρα πολύ καλή φωτογένεια..
Το αγαπημένο της σπορ είναι το «μπάσκετ. Έπαιζα συνέχεια στο σχολείο, αλλά και σε ομάδα. Ανήκω στη γενιά που μεγάλωσε με τον Γκάλη, τον Γιαννάκη και τους άλλους.
Κεφάλαιο Ζεράρ Πικέ. «Μ’ αρέσει πάρα πολύ αυτός ο άντρας, αλλά δυστυχώς τον πρόλαβε η Σακίρα (χαριτολογώντας)». Δεν ήθελε να μας πει εάν έχει κάνει σχέση στο παρελθόν με αθλητή. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα είχα κανένα πρόβλημα στο μέλλον να κάνω.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
◄ Free Blogger Templates by The Blog Templates | Design by Pocket