Με χαμόγελο επέστρεψε στην Γαλλία ο Στρος Καν!

Στο αεροδρόμιο Ρουασί του Παρισιού έφθασε το πρωί ο Ντομινίκ Στρος Καν συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Αν Σινκλέρ, μετέδωσαν δημοσιογράφοι του Γαλλικού Πρακτορείου.
Το ζεύγος που επέβαινε σε πτήση της Air France από τη Νέα Υόρκη βγήκε χαμογελώντας από το τερματικό 2Ε, επιβιβάστηκε σε ένα αυτοκίνητο και έφυγε από το αεροδρόμιο χωρίς να κάνει δηλώσεις.
Η εικόνα του Στρος-Καν στη Γαλλία έχει υποστεί όμως τεράστιο πλήγμα, παρά την αρχική ικανοποίηση που έδειξε μεγάλο μέρος της γαλλικής κοινής γνώμης και της πολιτικής σκηνής για την απόσυρση των κατηγοριών σε βάρος του.
Η δυσφορία, όπως σημειώνει το Reuters, είναι εμφανέστερη στο Σοσιαλιστικό Κόμμα, που ετοιμάζεται για τη διαδικασία ανάδειξης του υποψηφίου του στις προεδρικές εκλογές. Μέχρι και το Σάββατο, τα περισσότερα κομματικά στελέχη τηρούσαν μία «άβολη σιωπή» για τον πιθανό μελλοντικό ρόλο του Στρος-Καν.
Μετά την επάνοδό του στη Γαλλία, ο Ντομινίκ Στρος-Καν αναμένεται να παραχωρήσει συνετεύξεις σε τηλεόραση και μεγάλες εφημερίδες, στις οποίες αναμένεται φυσικά να αναφερθεί τόσο στην υπόθεση της καμαριέρας όσο και στα πλείστα όσα έχουν ακουστεί τους τελευταίους μήνες για την προσωπική του ζωή.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
◄ Free Blogger Templates by The Blog Templates | Design by Pocket