Παίζουν σε τηλεπαιχνίδι την απέλασή τους!

Πέντε νεαροί που δεν τους δόθηκε άσυλο συμμετέχουν σε παιχνίδι γνώσεων για να πάρουν μαζί τους λεφτά!
Η Ολλανδία ήταν αυτή που έφερε στον κόσμο της τηλεόρασης τον Big Brother, ένα ριαλιτι που κατέκλυσε τις τηλεοράσεις όλου του κόσμου. Στη συνέχεια επινόησαν ένα τηλεπαιχνίδι φάρσα με έπαθλο έναν δωρητή νεφρού!
Τι άλλο θα μπορούσαν να φανταστούν; Τώρα βάζουν πέντε νεαρούς που δεν τους δόθηκε άσυλο να αναμετρηθούν σε ένα παιχνίδι γνώσεων με έπαθλο 4.000 ευρώ για να πάρουν μαζί τους όταν σταλούν πίσω στην πατρίδα τους.
Η εκπομπή ονομάζεται  "Weg Van Nederland" (Μακριά από την Ολλανδία) και δίνει μία χιουμοριστική ματιά στα βάσανα των νεαρών που ζητούν άσυλο και προορίζονται για απέλαση παρά το γεγονός ότι έχουν ζήσει το μεγαλύτερο μέρος της παιδικής τους ηλικίας στη χώρα. Γνωρίζουν ότι θα φύγουν από την χώρα που θεωρούν πατρίδα τους αλλά προσπαθούν να το κάνουν όσο πιο εύκολα μπορούν...
O πρώτος νικητής είναι ένας Κούρδος που η οικογένειά του έφυγε από την Αρμενία πριν από 11 χρόνια. Ο νεαρός κέρδισε απαντώντας σωστά σε ερωτήσεις όπως "Ποιος ήταν ο πρώτος βασιλιάς της Ολλανδίας;" και φτιάχνοντας καλλιτεχνικά έναν χάρτη της Ολλανδίας από μια πλάκα τυρί!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
◄ Free Blogger Templates by The Blog Templates | Design by Pocket