Αυτοκτόνησε 14χρονος επειδή του φέρθηκαν σκληρά οι συμμαθητές του!

Η απίστευτη σκληρότητα τον συμμαθητών του οδήγησε στον θάνατο έναν 14χρονο, ο οποίος έδωσε τραγικό τέλος στην ζωή του. Λίγο πριν αυτοκτονήσει ο Jamey Rodemeyer από το Buffalo της Νέας Υόρκης, είχε γράψει στο διαδίκτυο: «Διαρκώς μιλάω για το 
πόσο με ενοχλούν οι συμμαθητές μου στο σχολείο, αλλά κανείς δεν μου δίνει σημασία. Τι άλλο πρέπει να κάνω για να με ακούσουν;».
Το δράμα του παιδιού άρχισε όταν πρόσφατα εγγράφηκε στο Λύκειο Williamsville και αντιμετώπισε αμέσως εχθρική και βίαιη 

συμπεριφορά από τους υπόλοιπους συμμαθητές του. Μάλιστα δεν ήταν λίγοι εκείνοι που τον προσέβαλλαν με χυδαίο τρόπο μέσω διαδικτύου, παρά το γεγονός ότι γνώριζαν πως ο Jamey είχε εκφράσει δημόσια την επιθυμία του να αυτοκτονήσει.
Στην εξομολόγηση για την απόφασή να αυτοκτονήσει, μια κοπέλα απάντησε:«Ο Jamey είναι χαζός, γκέϊ, χοντρός και άσχημος. Πρέπει να πεθάνει», ενώ κάποιος άλλος είχε γράψει τα εξής:«Αδιαφορώ για το εάν πεθάνεις ή όχι. Κανείς δεν ενδιαφέρεται. Οπότε απλά κάντο. Θα έκανες τους πάντες κατά πολύ πιο ευτυχισμένους».
Ταυτόχρονα, υπήρχαν πολλές εξαιρετικά προσβλητικές αναφορές, στις ομοφυλοφιλικές τάσεις του 14χρονου. Πριν φύγει από τη ζωή το ανήλικο αγόρι δημοσίευσε στη σελίδα τους σε site κοινωνικής δικτύωσης στίχους από τραγούδι της Lady Gaga, ενώ στο ίδιο σχολείο, για τον ίδιο λόγο είχε αυτοκτονήσει άλλο ένα παιδί πέρυσι το Φεβρουάριο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
◄ Free Blogger Templates by The Blog Templates | Design by Pocket