Νεαρή δημοσιογράφος ζήτησε αυτόγραφο στα οπίσθια της! (vid)

Είναι μερικές φορές στη ζωή, που είναι πολύ δύσκολο να πεις «όχι». Ο Γουίλσον Μουνιόζ, Κοσταρικανός παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, απέδειξε τόσο στον εαυτό του, όσο και στο υπόλοιπο γήπεδο, ότι είναι ένας από τους ανθρώπους που ξεχωρίζουν για τον… αυτοέλεγχό τους.
Ο πρώην ποδοσφαιριστής έμεινε έκπληκτος όταν μια νεαρή δημοσιογράφος του ζήτησε να της υπογράψει ένα αυτόγραφο στα οπίσθια της, αλλά εκείνη μάλλον εξεπλάγη ακόμα περισσότερο όταν ο Μουνιόζ αρνήθηκε!
Αντί αυτού μάλιστα, προτίμησε να της δώσει ένα φιλί στο μάγουλο, θέλοντας προφανώς να της εξηγήσει με τον τρόπο του, ότι δε χρειάζεται να… ξεβρακώνεται για «ψύλλου πήδημα»!
Όσο για την απορριφθείσα δεσποινίδα; Ξαναφόρεσε το παντελόνι της ντροπιασμένη και πήρε το δρόμο της αποχώρησης, λέγοντας «ήταν απλά ένα δώρο για τον κ. Μουνιόζ».
Όσο για το αν πήρε το μάθημα που της έδωσε ο κύριος Μουνιόζ, δεν τίθεται θέμα, καθώς το μόνο που χρειάστηκε για να αποκαλύψει ξανά σε κοινή θέα τα οπίσθιά της, ήταν να της το ζητήσει ένας άλλος δημοσιογράφος μπροστά στην κάμερα, μετά από λίγα δευτερόλεπτα. Otra vez, όπως λέει και η δεσποινίδα!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
◄ Free Blogger Templates by The Blog Templates | Design by Pocket