Tulisa Contostavlos: Η Ελληνίδα που διχάζει τους Βρετανούς!

Πρεμιέρα κάνει απόψε το βρετανικό X-Factor με μία σημαντική απουσία από την κριτική επιτροπή, αυτή του Simon Cowell και το αμφιλεγόμενο ντεμπούτο για το «κακό κορίτσι» της βρετανικής showbiz, την Ελληνο-ιρλανδή Tulisa Contostavlos, ή αλλιώς Tula!
Βίος και πολιτεία η Tula και η συμμετοχή της στο reality τραγουδιού σηκώνει θύελλα αντιδράσεων από τους Βρετανούς, που δεν μπορούν να καταλάβουν πώς ένα τόσο άτακτο κορίτσι θα αποτελέσει πρότυπο για τους νεαρούς Βρετανούς.
Η Tulisa, μέλος του συγκροτήματος N-Dubz έχει γνωρίσει μεγάλη επιτυχία σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα και είχε θεωρηθεί ένα από τα ανερχόμενα αστέρια στον χώρο της βρετανικής μουσικής σκηνής. Η ζωή της μέχρι σήμερα δεν ήταν ωστόσο καθόλου εύκολη και σίγουρα θα μπορούσε κάποιος να πει ότι τη ζωή της τη χρωστά στον πατέρα της και τον θείο της.
Γεννήθηκε στις 13 Ιουλίου το 1988 ως η μοναχοκόρη των Ann Byrne και Steve (Plato) Contostavlos, επίσης καλλιτέχνες. Οι γονείς της χώρισαν όταν ήταν μόλις 9 χρονών και από τότε αναγκάστηκε να ενηλικιωθεί. Η μητέρα της διαγνώστηκε με σχιζοφρένεια όταν ακόμη η Tula ήταν βρέφος και μεγαλώνοντας το μικρό κορίτσι έπρεπε να φροντίζει για την υγεία της μητέρας της.
Ωστόσο, ως έφηβη ακολούθησε έναν δρόμο που φαινόταν ότι δεν θα έχει γυρισμό... Βίαια συμπεριφορά, κατάθλιψη, χρήση ναρκωτικών, αλκοόλ, νευρική ανορεξία, ψυχολογικά προβλήματα, οικονομικές δυσκολίες, καυγάδες με συμμορίες. Ο πατέρας της, παρακολουθώντας την πορεία της κόρης του, προσπάθησε να την αποτραβήξει από τις παρέες της.
Την έγραψε σ’ ένα από τα καλύτερα σχολεία της περιοχής το οποίο εγκατέλειψε στα 13 και μάλιστα όπως ακούστηκε «στα πρόθυρα αυτοκτονίας». Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα της εποχής, η ίδια η Tulisa δήλωσε πως έκανε δύο φορές απόπειρες αυτοκτονίας, ενώ ήταν αυτοκαταστροφική ανοίγοντας πληγές στον εαυτό της, προσπαθώντας να τον βλάψει με κάθε τρόπο. Όπως είχε αναφέρει στο παρελθόν: «Έκλεβα τσάντες, έπαιρνα ναρκωτικά και έχασα την παρθενιά μου σε ηλικία 14 ετών»

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
◄ Free Blogger Templates by The Blog Templates | Design by Pocket