Σοκ στην Κίνα: Άνδρας με πνευματική καθυστέρηση ζει γυμνός και αλυσοδεμένος! (pics)

Σοκ και θυμό προκαλούν οι εικόνες ενός άνδρα με πνευματική καθυστέρηση από την Κίνα ο οποίος ζει γυμνός και αλυσοδεμένος.Οι φωτογραφίες που δημοσίευσε η Daily Mail, σοκάρουν ενώ όπως αναφέρει το δημοσίευμα επί 23 χρόνια ζει αυτό το μαρτύριο από απόφαση της μητέρας του η οποία υποστηρίζει ότι το κάνει για το καλό του.
Τώρα, η 76χρονη Xiao Anrong ζητά βοήθεια γιατί ανησυχεί τι θα γίνει ο 40χρονος γιος της όταν αυτή πεθάνει (το πιο πιθανό είναι να έχει καλύτερη τύχη).
Από τη στιγμή που τα δύο της παιδιά έφυγαν από το σπίτι, η 76χρονη λέει ότι τον "προσέχει" καθώς τον πλένει και του κόβει τα μαλλιά.
Η ίδια ισχυρίζεται πως ο γιος της είναι γυμνός και αλυσοδεμένος επειδή σκίζει τα ρούχα του και είναι επικίνδυνος για τη σωματική του ακεραιότητα.
Από τα τόσα χρόνια "αιχμαλωσίας", τα πόδια του είναι τόσο αδύναμα που πλέον ο 40χρονος δεν είναι ικανός να περπατήσει ενώ κοιμάται γυμνός στο πάτωμα.
"Ελπίζω να με βοηθήσει κάποιος καθώς φοβάμαι για το μέλλον του παιδιού μου όταν πια δε θα ζω. Έχω τρία παιδιά και ενώ οι δυο είναι φυσιολογικοί εκείνος από τα 17 του έγινε βίαιος και έσπαγε αντικείμενα. Τον κλειδώσαμε, τον δέσαμε με αλυσίδα και είναι γυμνός επειδή σκίζει τα ρούχα του. Κάποιοι καλοί γείτονες μας δίνουν φαγητό αλλιώς δε θα τα καταφέρναμε", είπε η 76χρονη.
Καλό ωστόσο θα ήταν να παρέμβει κάποια αρμόδια αρχή ή οργάνωση για να δοθεί τέλος στο μαρτύριο του άνδρα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
◄ Free Blogger Templates by The Blog Templates | Design by Pocket