Ζέτα Μακρυπούλια-Μιχάλης Χατζηγιάννης: Φιλιά και χουφτώματα στην ξαπλώστρα! (pics)

Δίχως τέλος είναι οι «καυτές» πόζες του Μιχάλη Χατζηγιάννη και της Ζέτας Μακρυπούλια, που σχεδόν κάθε εβδομάδα τους βλέπουμε να ποζάρουν στις σελίδες των περιοδικών.
Ο φακός του περιοδικού «Hello» απαθανάτισε το ζευγάρι στην Πάρο, όπου οι τρυφερές στιγμές έδωσαν και πήραν...
Μιχάλης και Ζέτα χάρηκαν τον έρωτά τους σε πισίνα ξενοδοχείου, χωρίς να ξεκολλάνε στιγμή ο ένας από τον άλλο. Στην ξαπλώστρα ο Μιχάλης; Από πάνω του η Ζέτα για να του βάλει αντηλιακό, χωρίς να παραλείψει τις αγκαλιές και τα φιλιά βεβαίως βεβαίως!
Και ο Μιχάλης, όμως, άκρως περιποιητικός... Μέχρι και το χέρι του έβαλε στο μπούτι της! Όχι βρε, δεν την χούφτωσε - για τυχόν κυτταρίτιδα στα καλλίγραμμα πόδια της κοιτούσε!
Τι κι αν ο τραγουδιστής με την πρώην του Δέσποινα Ολυμπίου ήταν «μαζεμένος»; Με την Ζέτα ο έρωτας... ξεχειλίζει! Το ίδιο βέβαια ισχύει και για την ηθοποιό - παρουσιάστρια, αφού με τον Αντώνη Ρέμο σε τέτοια ενσταντανέ δεν την είχαμε δει!
Πάντως, μετά και από αυτές τις hot πόζες, καλά θα κάνει ο Μιχάλης να πάει στο Μακρυπουλέϊκο με ανθοδέσμη, γλυκά και μονόπετρο για να την ζητήσει επίσημα - μην την εκθέτει κιόλας κορίτσι πράμα..

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
◄ Free Blogger Templates by The Blog Templates | Design by Pocket