Ρεκόρ ενός τρισεκατομμυρίου pageviews για το facebook!

Έναν αριθμό που δύσκολα γίνεται αντιληπτός από τον ανθρώπινο νου "κατέκτησε" το facebook, αποτελώντας το πρώτο site παγκοσμίως που ξεπέρασε το... 1 τρισεκατομμύριο pageviews.
Η σελίδα του υπερ-δημοφιλούς site κοινωνικής δικτύωσης (www.facebook.com) καθώς και επιμέρους σελίδες του εμφανίστηκαν συνολικά 1 τρισεκατομμύριο φορές παγκοσμίως μέσα στον Ιούνιο του 2011, σύμφωνα με στοιχεία της online διαφημιστικής εταιρείας DoubleClick.
Επιπλέον, οι επισκέπτες του facebook σε οποιαδήποτε μορφή του ήταν 870 εκατομμύρια, δηλαδή κάτι παραπάνω από τα 750 εκ. που αποτελούν επίσημους χρήστες της. Κάτι τέτοιο συμβαίνει γιατί οι περισσότερες σελίδες του Facebook μπορούν κι εμφανίζονται και σε μη εγγεγραμμένους χρήστες, αλλά με περιορισμένο περιεχόμενο.
Η δεύτερη στη λίστα με τα υψηλότερα νούνμερα pageviews ήρθε η κινεζική μηχανή αναζήτησης Baidu, με 120 δισεκατομμύρια και αυτό γιατί η Κίνα δεν επιτρέπει στα μεγαλύτερα sites του κόσμου να λειτουργούν στην επικράτειά της με αποτέλεσμα να έχει δημιουργήσει δικές της, λογοκριμένες υπηρεσίες.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
◄ Free Blogger Templates by The Blog Templates | Design by Pocket