Holly Vallance: Μπίρα στο χρυσό γυμνό κορμί της...σαν άλλος Goldfinger!

Το διάσημο μοντέλο και τραγουδίστρια από την Αυστραλία Holly Vallance την τελευταία φορά που απασχόλησε αρνητικά τον Τύπο ήταν για τα αρκετά παραπανίσια κιλά που είχε πάρει.
Από ότι φαίνεται όμως η Holly έχει βρει ξανά τη φόρμα της και επιστρέφει σαν άλλος Goldfinger, έχοντας το ολόγυμνο κορμί της βουτηγμένο μέσα σε χρυσή μπογιά, με μοναδικό «όπλο» της μια μπύρα..
Με θανατηφόρες καμπύλες, αφήνοντας ελάχιστα στην φαντασία του ανδρικού πληθυσμού, αναβιώνει την θρυλική πόζα του διάσημου Χρυσοδάκτυλου, μιας από τις ταινίες του James Bond που βγήκε στις αίθουσες το 1964.
Και ποιος είναι άραγε ο λόγος που το 28χρονο μοντέλο δέχτηκε να υποστεί μια τέτοιου είδους ταλαιπωρία και να κυλιστεί σχεδόν ολόγυμνη σε κατάλευκα σατέν σεντόνια; Η κυρία Vallance ποζάρει για λογαριασμό επώνυμης εταιρείας μπύρας, της Foster's Gold και οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι πρόκειται για έναν πανέξυπνο τρόπο λανσαρίσματος του προϊόντος, που μετά από αυτή τη διαφήμιση σίγουρα θα δροσίσει πολύ κόσμο. 
Το μοντέλο μίλησε για αυτή τη συνεργασία μάλιστα με τα καλύτερα λόγια.
«Είναι μεγάλη τιμή για εμένα να δουλεύω με ένα τόσο μεγάλο όνομα στο χώρο της διαφήμισης στην Αυστραλία. Το γεγονός δε, ότι είμαι μεγάλος λάτρης της μπύρας, με βοηθάει πάρα πολύ να ενσαρκώσω όσο γίνεται καλύτερα το ρόλο μου». 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
◄ Free Blogger Templates by The Blog Templates | Design by Pocket