Καταδίκη φετιχιστή,άρρωστου με τις γόβες στιλέτο,στη Γαλλία!

"Τα γεγονότα είναι πρωτάκουστα σε αίθουσα δικαστηρίου. Θα ζητήσω εκ των προτέρων να συγκρατήσετε τα γέλια σας ειδάλλως να βγείτε έξω από τη δικαστική αίθουσα" ανέφερε ο πρόεδρος του ποινικού δικαστηρίου Βερσαλιών στο Παρίσι για την υπόθεση Marc G.
Ο Marc G. είναι φετιχιστής. Του αρέσει να αυνανίζεται στα πόδια των γυναικών και να ολοκληρώνει πάνω στις γόβες στιλέτο που τις ανάγκαζε να  φοράνε.
Ο Marc G, περίμενε υπομονετικά τη σειρά του για να δικαστεί. Τον κατηγορούσαν τουλάχιστον 4 νεαρές κυρίες οι οποίες υπέστησαν την... σαδιστική ερωτική παράνοιά του.
Αυτό αναφέρει η ψυχιατρική έκθεση που υποβλήθηκε και η οποία καταλήγει με τη φράση "πρόκειται για έναν παρανοϊκό ασθενή".
Ο φετιχιστής ήταν προφυλακισμένος για δύο μήνες και σύμφωνα με τη δικηγόρο του Στεφανί Κασιανέσε, δεν έβγαινε ποτέ στο προαύλιο, αλλά παρέμενε συνεχώς στο κελί του.
Τρεις ήταν οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο κατηγορούμενος.  Απαγωγή, αυθαίρετη κράτηση και σεξουαλική επίθεση. Σύμφωνα με το Γαλλικό νόμο τα συγκεκριμένα αδικήματα επισύρουν ποινή φυλάκισης από 2 έως 10 χρόνια.
Ο τρόπος λειτουργίας ήταν πάντα ο ίδιος. Ταξίδευε, τα βράδια στο Παρίσι και ενώ βρισκόταν σε διάφορους  σιδηροδρομικούς σταθμούς εντόπιζε τα θύματα του. Μετά από ένα καφέ τις έπειθε να πάνε στο σπίτι μαζί του.
Στη συνέχεια, τις έδενε, τους φορούσε ψηλοτάκουνα και παρά τις κραυγές τους, ολοκλήρωνε πάνω στις γόβες τους.
Συνολικά, τέσσερις γυναίκες έχουν πέσει  θύματα του Marc G. Πρόκειται για δύο Γαλλίδες, μια Κορεάτισα και μια γυναίκα από την Αυστραλία.
Μετά από  διάλειμμα το δικαστήριο αποφάσισε τριετή φυλάκιση με αναστολή και απαγόρευση, προσέγγισης κάθε σιδηροδρομικού σταθμού από τις εννέα το βράδυ έως τις έξι το πρωί.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
◄ Free Blogger Templates by The Blog Templates | Design by Pocket