Λευκάδα: Σάλος από τα βίντεο του ξενοδόχου-ματάκια!

Αναστάτωση στην τοπική κοινωνία αλλά και σε όσους είχαν επισκεφθεί την όμορφη Λευκάδα έχει προκαλέσει η είδηση για τον ξενοδόχο-ματάκια που βιντεοσκοπούσε κρυφά τις προσωπικές στιγμές των επισκεπτών των δωματίων που ενοικίαζε!
Ο 50χρονος ιδιοκτήτης ενοικιαζόμενων δωματίων στη Λευκάδα είχε καλωδιώσει με κρυφές κάμερες όλα τα δωμάτια και απολάμβανε τις ερωτικές σκηνές των πελατών του!
Ο ξενοδόχος-ματάκιας έβλεπε απευθείας τις ερωτικές σκηνές των πελατών του αφού είχε εγκαταστήσει σύστημα στο σκληρό δίσκο του Η/Υ του σπιτιού του!
Τα σχέδια του προδόθηκαν όταν κάποιος από τους πελάτες αντιλήφθηκε τη μικρή κάμερα στο δωμάτιο που έμενε και πήγε στην αστυνομία. Αμέσως, ο 50χρονος συνελήφθη ενώ ο εισαγγελέας του άσκησε δίωξη για παραβίαση προσωπικών δεδομένων.
Οι αρχές τώρα ερευνούν αν ο ιδιοκτήτης των δωματίων έχει ανεβάσει στο διαδίκτυο το παράνομο υλικό που είχε στα χέρια του...
Την ίδια στιγμή ο πρόεδρος ξενοδόχων του νησιού κος Ιωάννης Λιβιτσάνος αναφέρει, «ο κόσμος πρέπει να πηγαίνει σε οργανωμένα καταλύματα που έχουν τις προδιαγραφές του ΕΟΤ».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
◄ Free Blogger Templates by The Blog Templates | Design by Pocket