Χρεοκόπησε και το καφενείο της Βουλής!

Τα λουκέτα στην αγορά έφτασαν μέχρι το κατώφλι και της Βουλής, όπου ο διαχειριστής του κυλικείου εγκαταλείπει το πόστο λόγω πτώσης τζίρου.
Σύμφωνα με το "Πρώτο Θέμα" ο γνωστός "καφετζής" της Βουλής Γιώργος Πιέτρης, είδε τον τζίρο να κατρακυλάει καθώς πια οι βουλευτές φροντίζουν να μην παραμένουν πάνω από όσο χρειάζεται στο Κοινοβούλιο, αφού γίνονται στόχος "Αγανακτισμένων" και το κλίμα γι' αυτούς είναι βαρύ.
"Πέρυσι τον Μάιο και τον Ιούνιο που ήταν η υπογραφή του μνημονίου, είχε πάρα πολύ κίνηση στη Βουλή καθώς οι βουλευτές κάθονταν πολλές ώρες" λέει.
"Πέρυσι είχε τέσσερις νυχτερινές συνεδριάσεις την εβδομάδα ενώ τώρα έχουν μειωθεί σε μία κάθε Τρίτη και ο κόσμος φεύγει από τις τέσσερις το απόγευμα οπότε δεν δουλεύουμε" προσθέτει.
Όπως αναφέρει στο "Θέμα", οι βουλευτές "έρχονται σαν κλέφτες, να ψηφίζουν και να φεύγουν. Αυτό είναι μείωση του τζίρου σε καθημερινή βάση".
Μάλιστα, όπως αναφέρει, κατά τη διάρκεια της ψήφισης του φετινού προϋπολογισμού ο τζίρος έπεσε κατά 70% σε σχέση με πέρυσι. "Δεν υπήρχε κανένα ενδιαφέρον από τους βουλευτές. Ούτε να φάνε, ούτε να πιουν ήθελαν", σημειώνει.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
◄ Free Blogger Templates by The Blog Templates | Design by Pocket