Παραπλανητικοί οι γυναικείοι ήχοι στην ερωτική πράξη!

Όταν η Meg Ryan προσποιήθηκε οργασμό στην πιο χαρακτηριστική σκηνή ίσως της ταινίας "When Harry Met Sally", ο συμπρωταγωνιστής της, Billy Crystal, περισσότερο εξεπλάγη παρά ένιωσε αμήχανα...
Σήμερα, μία έρευνα του Πανεπιστημίου του Lancashire, υποστηρίζει πως στην "ερμηνεία" της Ryan υπάρχει μεγάλη δόση αλήθειας.
Κι αυτό γιατί, σύμφωνα με τους ερευνητές, οι ήχοι που παράγουν οι γυναίκες κατά την ερωτική επαφή, πολύ συχνά, δεν είναι ανάλογοι της ικανοποίησής τους, αλλά έχουν περισσότερη σχέση με τον ερωτικό τους σύντροφο.
Γι' αυτό ακριβώς, παρατηρούν οι ερευνητές, οι γυναικείοι ήχοι ευχαρίστησης "κορυφώνονται" ως επί το πλείστον τη στιγμή, που ο σύντροφός τους έρχεται σε οργασμό.
Για τις ανάγκες της έρευνας, εξετάστηκαν 71 γυναίκες, ηλικίας κατά μέσο όρο 22 ετών..
Οι συμμετέχουσες συμπλήρωσαν ένα ερωτηματολόγιο σχετικά με τη σεξουαλική τους "συμπεριφορά", συμπεριλαμβανομένων και "πικάντικων" ερωτήσεων για τις "κορυφαίες" στιγμές της ερωτικής επαφής τους.
Οι περισσότερες από αυτές, επιβεβαίωσαν την υποψία των ερευνητών, ότι δηλαδή, οι γυναίκες τείνουν να εκφράζονται φωνητικά κατά την κορύφωση της πράξης για το συντρόφό τους.
Όπως σημείωσε ο δρ John Grohol, δημιουργός της ιστοσελίδας Psych Central,"οι γυναίκες παράγουν ήχους κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης, όχι για να εκφράσουν τη δική τους ευχαριστηση, αλλά για να βοηθήσουν το σύντροφό τους να φτάσει στη μεγαλύτερη δυνατή δική του".

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
◄ Free Blogger Templates by The Blog Templates | Design by Pocket