Anara Atanes: Η Αγγλίδα...ανάρα! (pics+vid)

Η Ανάρα Ατέινς είναι κοπέλα επιπέδου Πρέμιερ Λιγκ. Και το λέμε αυτό επειδή έχει “βαρύ βιογραφικό”. Δεν είναι και λίγο να έχεις παράλληλα σχέση με τον Φρέντι Λιούνμπεργκ και τον Κιεράν Ρίτσαρντσον...
Μάλιστα, η 23χρονη Αγγλίδα, που επαγγέλλεται μοντέλο, ηθοποιός και... λίγο τραγουδίστρια, το έχει παραδεχθεί και δημόσια. Φυσικά, όχι μόλις είχε γίνει γνωστό το σκάνδαλο, αλλά λίγο αργότερα, όταν τα πράγματα είχαν ηρεμήσει και όταν είχε πια χωρίσει και με τους δύο. Τότε μιλώντας σε εφημερίδα της Βρετανίας είχε δικαιολογήσει τον εαυτό της λέγοντας:
«Ο Φρέντι είναι τόσο τζέντλεμαν. Είναι σέξι και ξέρει πραγματικά πως να απογειώνει μία γυναίκα. Ο Κιεράν όμως το... ακατέργαστο διαμάντι μου. Είναι ένα κακό παιδί και για αυτό τον συμπαθώ. Είχαμε πάει θυμάμαι στη Νέα Υόρκη και δεν είδαμε τίποτα από την πόλη. Όλη μέρα ήμασταν στην κρεβατοκάμαρα. Ξέρω ότι ήταν άσχημο να έχω σχέση και με τους δύο παράλληλα, όμως είμαι ένα άτακτο κορίτσι». Τι να πεις για το μυαλό των γυναικών; Αν θέλουν κάτι, πάντα βρίσκουν επιχειρήματα να τον δικαιολογήσουν.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
◄ Free Blogger Templates by The Blog Templates | Design by Pocket