Έκανε αυξητική στήθους στα 83 της!

Ποτέ δεν είναι αργά λοιπόν, σε αυτή τη ζωή, να κάνεις μία από τις επιθυμίες σου πραγματικότητα.
Αυτή τη σκέψη έκανε και η Μαρί Κόλσταντ από την Καλιφόρνια. Η εν λόγω κυρία είναι μία γιαγιά 83 ετών και έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον των αμερικανικών και όχι μόνο, ΜΜΕ, λόγω της απόφασής της να προχωρήσει σε αυξητική επέμβαση στήθους με σιλικόνη.
Σύμφωνα με το CBS, η σούπερ γιαγιά ήθελε να αποκτήσει αυτά που της στέρησε η φύση (και η βαρύτητα) έστω και στα 83 της. Εξάλλου, είναι σε πολύ καλή φυσική κατάσταση και δεν είχε κανέναν λόγο να μην το κάνει!
Πάντως φοβήθηκε την αντίδραση των τεσσάρων παιδιών, 12 εγγονιών και 12 δισέγγονών της, για αυτό δεν τους είπε τίποτα, μέχρι την παραμονή της επέμβασης.
Η αισθητική επέμβαση της κόστισε 8.000 δολάρια και κράτησε τρεις ώρες.
Η ίδια έχει μείνει απόλυτα ικανοποιημένη από το αποτέλεσμα, το οποίο πάντως δεν μπορεί να... χαρεί ο σύζυγός της, καθώς έχει πεθάνει.
Όπως δήλωσε η ίδια στη New York Times, έρχεται ο καιρός που «το στήθος σου πάει προς μία κατεύθυνση και το μυαλό σου σε μία άλλη» και επεσήμανε ότι ήθελε τα παιδιά της να είναι περήφανα και για την εμφάνιση της μητέρας τους.
Η κα. Κόλσταντ είπε ακόμα ότι δε θεωρεί τον εαυτό της μεγάλο για μία τέτοιου είδους επέμβαση, γιατί η μητέρα της έζησε πολλά χρόνια και θεωρεί ότι και εκείνη έχει πολλά και καλά χρόνια μπροστά της.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
◄ Free Blogger Templates by The Blog Templates | Design by Pocket