Λίφτινγκ σε σκύλο αξίας...8.000 λιρών!

Μια επέμβαση λίφτινγκ που κόστισε 8.000 λίρες, ήταν το "δώρο" για ένα λαγωνικό σκύλο, αλλά όχι για αισθητικούς λόγους.


Το δέρμα του Junior, όπως είναι το όνομα του 5χρονου σκύλου, ράτσας pooch, έπασχε από μια σπάνια διαταραχή, η οποία δε καθιστούσε δυνατή τη φυσιολογική ανάπτυξη του. Το υπερβολικό βάρος του δέρματος κάτω από τα μάτια του, του έδινε μια αφύσικη ώθηση προς τα κάτω, με αποτέλεσμα να έχει πρόβλημα στην όραση του, αλλά και να αφόρητους πόνους.
Έτσι, οι ιδιοκτήτες του, Denise και David Smart, από το Selby στη North Yorkshire της Αγγλίας, αποφάσισαν να του κάνουν μια εγχείριση ώστε να βοηθήσουν το σκυλάκι τους, η οποία στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία!
Ο κτηνίατρος του Junior, που τον εγχείριζε για περισσότερες από τρεις ώρες, ανέφερε: "Ήταν ό,τι πιο δύσκολο είχα κάνει ποτέ. ''Eπρεπε να αφαιρεθεί πολύ μεγάλο μέρος της σάρκας του, γύρω από τα μάτια του."
Ο σκύλος είχε πρόβλημα με την όραση του από τις πρώτες ημέρες της γέννησης του με αποτέλεσμα οι ιδιοκτήτες του να έχουν επισκεφτεί πολλές φορές κτηνιάτρους, χωρίς όμως να παρέχεται κάποια ουσιώδης και αποτελεσματική θεραπεία.
Μετά την εγχείριση που αφαίρεσε το περιττό δέρμα στον Junior, ο σκύλος μπορεί να δει καθαρά, ενώ η ψυχολογία του, μετά από πέντε χρόνια, άλλαξε προς το καλύτερο!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
◄ Free Blogger Templates by The Blog Templates | Design by Pocket